Uke 4

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 26.januar

Liverpool skal ha speidere tilstede for å se midtbanespilleren Saul spille for Rayo Vallecano, mot klubben han er utlånt fra Atletico Madrid, på søndag. Den 19 år gamle midtbanespilleren med landskamper for Spania U21 skal ha en utkjøpsklausul på £20M, men et bud på £12M kan være nok til å sikre seg spilleren. Det sies at Brendan Rodgers har hatt et møte med midtbanespillerens far på Merseyside.
Sunday People

Lørdag 25.januar


Liverpool finsikter defensive midtbanespillere og 23 år gamle Emmanuel Agyemang-Badu, fra Ghana og som til daglig spiller hos Udinese, skal være en som speidernettet har anbefalt Brendan Rodgers. Prislappen er antydet til å være £7M for den råsterke afrikaneren.
Metro

Torsdag 23.januar

Roma har vunnet drakampen med Liverpool om Fenerbahces venstreback Caner Erkin. 25-åringen vil slutter seg til Serie A-klubben til sommeren.
TuttoMercatoWeb

Liverpool har tatt kontakt med Spartak Moskva angående den defensive midtbanespilleren Romulo. Den 23 år gamle brasilianeren var opprinnelig et transfermål til sommeren, men med Lucas Leiva skadet ønsker Brendan Rodgers å handle nå. Liverpool vil trolig prøve seg med et bud på £7M for spilleren med åtte landskamper for Brasil.
Metro

Liverpool vender blikket mot Dynamo Kiev-vingen Andriy Yarmolenko nå som Chelsea er i ferd med å sikre seg Mohamed Salah.
SportsDirectNews

Onsdag 22.januar

Martin Montoya ønsker å skrive under en ny kontrakt med Barcelona, noe som setter en stopper for Liverpools forsøk på å sikre seg sidebacken:
Mirror

Swindon Town ønsker å sikre seg Michael Ngoo. 21-åringen er blitt fortalt av Liverpool at han kan forlate klubben denne måneden. MK Dons og skotske St Johnstone viser også interesse for angriperen.
Daily Mail

Liverpool har slått fra seg alle tanker om å hente inn AC Milans midtbanespiller Nigel De Jong som erstatter for Lucas Leiva.
ESPN

Liverpool trapper opp jakten på Barcelona-backen Martin Montoya, for å komme Arsenal og Inter Milan i forkjøpet. Høyrebackens kontrakt med katalanerne går ut etter sesongslutt.
El Confidencial

Liverpool vil forsøke å kjøpe Lazios sentrale midtbanespiller Hernanes før transfervinduet stenger i neste uke. Serie A-klubben forlanger over £15M for den 28 år gamle brasilianeren.
Sport.co.uk

Tirsdag 21.januar

Valencia ivrer etter å sikre seg Iago Aspas fra Liverpool, og har forhørt seg med Anfield-klubben om muligheten til en overgang.
Super Deporte

Liverpool viser interesse for Estudiantes sin defensive midtbanespiller Gaston Gil Romero. Den 20 år gamle argentineren skrev nylig under på en kontraktsforlengelse med sin klubb til 2017.
A Bola

Både Liverpool og Manchester United forsøker å lokke Manchester Citys 14 år gamle stortalent Tom Dele-Bashiru bort fra Etihad.
Sky Sports

Liverpool kjemper med Tottenham om underskriften til AC Milan-spissen M’Baye Niang. 19-åringen er for tiden utlånt til franske Montpellier, og Liverpools speidere vil holde ham under oppsikt der ut sesongen. Dersom rapportene er positive kan det bli handel til sommeren.
SportsDirectNews

Liverpool er interesserte i AC Milans defensive midtbanespiller Nigel De Jong. Serie A-klubben skal ikke være interesserte i å selge umiddelbart, men et lån på seks måneder med opsjon på kjøp kan bli løsningen for Liverpool.
Forza Italian Football

Liverpool kommer til å låne ut Sebastian Coates til moderklubben Nacional for et halvt år. Der kan spilleren komme i form igjen etter korbåndskaden. Han vil trolig være i stand til å spille igjen i mars eller april. Liverpool vil dekke spillerens lønn i sin helhet under låneoppholdet.
Ovacion

Mandag 20.januar

Den unge islendingen Kolbeinn Sigthórsson hos Ajax er et transfermål for Liverpool. Ajax betalte £5M for 23-åringen i 2011. Sigthórsson har også spilt hos AZ Alkmaar i Nederland.
SportsDirectNews

Liverpool vil forsøke å sikre seg Mohamed Salah så raskt som mulig, etter at Liverpools eiere ga Brendan Rodgers klarsignal til å handle. Men Anfield-klubben vil få konkurranse om egypterens underskrift fra klubber i Spania og Tyskland. Midtbanespilleren ønsker seg imidlertid til Liverpool.
Daily Mail

Det ligger an til en ny budkrig om Luis Suarez, trass i at spissen har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Paris St. Germain og Real Madrid vil legge inn høye bud til sommeren, og Manchester City viser også interesse for uruguayaneren igjen.
SportsDirectNews