Uke 40

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 5.oktober

Liverpool er på alerten etter at Keita Balde Diao har indikert at han er klar til å forlate Lazio. Den tidligere Barcelona-junioren var også et transfermål for Brendan Rodgers i sommer, men Lazio ville ikke gi slipp på 19-åringen da. Også andre klubber holder øye med situasjonen, og en av disse er Arsenal. Diao er misfornøyd med at han ikke har fått starte en eneste kamp for Lazio denne sesongen. Han tror at en overgang til Premier League kan få fart på karrieren. Lazio skal ha senket sitt prisforlangende fra £24M til 15M.
Mirror

Liverpool, Manchester City, Chelsea og Tottenham følger utviklingen til West Bromwich sin 15 år gamle spiss Jonathan Leko. Angriperen er allerede fast inventar på WBA sitt U21-lag.
Independent

Liverpool speider på den belgiske tenåringssensasjonen Youri Tielemans, og Brendan Rodgers vurderer å legge inn et bud på Anderlecht-spilleren. Den defensive midtbanespilleren er bare 17 år gammel, og ble den yngste belgiske spilleren til å spille i Champions League i oktober i fjor. Borussia Dortmund skal allerede ha fått et bud på i overkant av £4.5M avslått. Bayern München følger også med på spillerens utvikling.
Sunday People

Lørdag 4.oktober

Liverpool står klare til å innfri Raheem Sterlings lønnskrav på £100,000 i uken.
Mirror

Paris Saint-Germain står klare til å tredoble Raheem Sterlings lønn, i et forsøk på å utnytte at tenåringen ikke har hast med å skrive under på en ny kontrakt med Liverpool. PSG står klare til å overby Liverpools kontraktstilbud, og vurderer å betale Sterling en sekssifret ukeønn.
Independent

Liverpool vil prøve seg med et bud på £15.5M for Newcastles midtbanespiller Cheick Tiote i januar.
Daily Express

Brendan Rodgers følger situasjonen til Emmanuel Adebayor i Tottenham, med sikte på å hente ham til Anfield i januar. Afrikaneren vil være et billig alternativ for Liverpool, ettersom han er inne i sitt siste kontraktsår med Spurs.
Tottenham Hotspur Blog News

Inter viser igjen interesse for Fabio Borini, ettersom han ikke får spilletid i Liverpool. 23-åringen vil forlate Anfield i januar, og Inter står først i køen.
Daily Express

Fredag 3.oktober

Brendan Rodgers skal være desperat etter å sikre seg den tidligere Barcelona-målvakten Victor Valdes, og har nå kontaktet spilleren. LFC ønsker 31-åringen på prøvespill, hvor han kan vise at han nå er helt skadefri etter den alvorlige kneskaden han pådro seg forrige sesong. Han vil kunne underskrive en permanent avtale i løpet av de neste to ukene.
Daily Express

Liverpool vil prøve å sikre seg Real Madrids Isco og Lazio-spilleren Keita Balde Diao når overgangsvinduet åpner igjen i januar.
Daily Express

AC Milan dropper forsøket på å sikre seg Suso i januar, etter at de fikk høre at 20-åringen må opereres for en lyskeskade. Spanjolen vil være ute i minst to måneder, men med opptreningen i etterkant behøver ikke midtbanespilleren å være tilbake i spill før mot slutten av januar. Serie A-klubben vil nå vente til i sommer før de eventuelt gjør et nytt forsøk på å sikre seg Suso.
Mediaset TV

Liverpool er blitt enige med MK Dons om en overgangssum på £8M for Dele Alli, og ser ut til å slå Manchester United, Chelsea og Arsenal i kampen om den lovende midtbanespilleren. Overgangen vil bli fullført i januar, men 18-åringen vil bli lånt tilbake til MK Dons for resten av sesongen.
Daily Express

Torsdag 2.oktober

Liverpool tror de vil ha tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes på plass i troppen om et par ukers tid. Spanjolen vil gjennomføre en medisinsk sjekk hos Anfield-klubben under landskampavbrekket.
Daily Express

Raheem Sterling har det ikke travelt med å signere en ny kontrakt med Liverpool, og Anfield-klubben har en jobb å gjøre skal de klare å få navnetrekket til vingen på en ny langtidsavtale. Sterling har over to år igjen av sin nåværende kontrakt, og ønsker ikke å skrive under på en ny kontrakt nå.
Daily Mail

Liverpool nærmer seg en overgang verdt £38.8M for Karim Benzema, etter å ha holdt samtaler med Real Madrid. Den spanske klubben ønsker hele beløpet betalt med en gang, og Liverpool er villige til å gjøre det. Real Madrid ser seg allerede om etter en erstatter, mens Liverpool kan kvitte seg med Rickie Lambert om Benzema kommer inn porten i januar.
Metro

Onsdag 1.oktober

Liverpool kan være fristet til å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Keita Balde Diao i januar. Anfield-klubben forsøkte å sikre seg 19-åringen i sommer, men spissen skrev da under en ny kontrakt med Lazio. Siden har han fått lite spilletid i Serie A-klubben.
Daily Star

Inter speider på Fabio Borini, og vil ha folk på plass når Liverpool spiller mot Basel på St Jakob Park i kveld.
Tuttosport

Liverpool er nærmere en overgang for Gonzalo Higuain etter at spilleren har fortalt Napoli at han ønsker seg bort fra Serie A-klubben. Det snakkes om en overgang til £31.2M i januar. Brendan Rodgers håper å få til en avtale slik at argentineren kan komme til Merseyside allerede 1.januar.
Metro

Tirsdag 30.september

Liverpool vil legge inn et bud på MK Dons sin tenåringsstjerne Dele Alli i januar.
Football League World

Birmingham Citys engelske U18-landslagsspiller Demarai Gray er et transfermål for Liverpool, og en avtale skal være på plass mellom Liverpool og Birmingham der Liverpool kan få matche et hvert annet bud som Birmingham måtte motta på spilleren. Avtalen skal ha blitt inngått som en del av Birminghams lån av Jordon Ibe forrige sesong.
Birmingham Mail

Raheem Sterling vil få tilbud om en ny kontrakt verdt £100,000 i uken for å holde Real Madrid unna vingen.
Mirror

Mandag 29.september

Liverpool forbereder et januar-raid for å sikre seg Napolis Marek Hamsik foran nesen på Chelsea og Manchester United.
Fichajes.net

Liverpool har startet samtaler med Raheem Sterling om en ny kontrakt.
Daily Express

Liverpool og Manchester United holder et øye med Benfica-spilleren Eduardo Salvio. AC Milan, Hamburg, Monaco og Valladolid ønsker også å sikre seg den argentinske landslagsspilleren i januar. AC Milan leder kampen om hans signatur, foran Liverpool og United. Den italienske klubben var på plass for å se Salvio spille i Benficas 3-2 seier over Estoril. Salvio startet karrieren i den argentinske klubben Lanus, før han gikk til Atletico Madrid i 2010. Han sluttet seg til Benfica på lån senere samme år, og overgangen ble gjort permanent i juli 2012. Arsenal, Manchester City og Tottenham ble linket til 24-åringen sist sommer, men Benfica satte da en prislapp på £34M på spilleren.
A Bola

Liverpool og Arsenal kjemper om å sikre seg den franske spissen Andre-Pierre Gignac. Angriperens kontrakt med Marseille løper ut til sommeren, og Marseille har fortsatt ikke startet forhandlinger om en ny avtale med 28-åringen. - Han kan spille i England, for Arsenal eller Liverpool, det er ikke noe problem. For meg er hans markedsverdi mellom 12 og 15 millioner euro, sier spillerens agent, Christopher Hutteau.
L'Equipe