Uke 42

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 19. oktober

Det har ikke vært noen konkrete henvendelser fra Liverpool om en kontraktsforlengelse for Glen Johnson. Spilleren selv skal være overrasket over den manglende interessen, og han ser på alternative klubber utenfor Englands grenser. Johnson, med 100 000 pund i ukelønn, har grønt lys til å prate med andre lag fra januar av, og tidligere Liverpool-sjef Rafael Benítez, som nå er i Napoli, følger med på situasjonen.
Express

Kontraktsamtalene med Raheem Sterlings representanter skal gå etter planen. Han har riktignok tre år igjen av den nåværende avtalen, men Real Madrid følger med på stortalentet, og vil ikke ha noen problemer med å tilby ham en enorm lønnsøkning, fra de 30 000 pundene han tjener i uka i dag. Neste uke får spanjolene muligheten til å studere ham på nær hold når de besøker Anfield i Champions League. ”Vi ser ingen problemer på dette stadiet”, sier en kilde om kontraktsforhandlingene. ”Vi stresser ikke med å få den skrevet under, men nå snakker vi iallfall uker istedenfor måneder”, fortsetter han.
Mirror

Fredag 17. oktober

Det er Alex Miller i ThisIsAnfield.com som melder dette som en eksklusiv. Kilder hevder at Carvajal vil møte Ian Ayre med mål om å fullføre en avtale som vil gi Simon Mignolet konkurranse om keeperplassen. Liverpool vil bare tilby en korttidskontrakt, men med opsjon på å forlenge avtalen etter at målvakten har vist at han er bra igjen etter kneskaden.

Valdes skal være veldig interessert i å få i stand en avtale, og vil gå med på et lønnskutt fra de £90,000 han tjente i Barcelona. Det vil fortsatt være noen uker til 32-åringen er klar for å gjennomføre en legesjekk.

ThisIsAnfield.com

Liverpool og Tottenham viser interesse for den tyske U20-landslagsspilleren Julian Weigl. Den sentrale midtbanespilleren tilhører 1860 München, og har startet seks kamper for dem denne sesongen. I forrige uke tegnet han seg på scoringslisten for Tyskland U20 i en kamp mot Nederland, med speidere fra Tottenham og Liverpool på tribunen. 19-åringen har en utkjøpsklausul på 5 millioner euro i sin kontrakt.
Bild

Roma står klare med et lønnstilbud til Glen Johnson, som ser ut til å forlate Liverpool når kontrakten hans løper ut etter denne sesongen. 30-åringen kan enten bli solgt i januar eller forlate Liverpool på gratisovergang etter sesongslutt. Roma er villige til å tilby Johnson en lønn på 3,5 millioner euro per sesong, for å lokke ham til den italienske hovedstaden. Spilleren skal imidlertid ha bedt om en lønn på 4,5 millioner euro, noe Giallorossi ikke er villige til å betale. Klubb og spiller kan imidlertid komme til et kompromiss, og Johnson er for øyeblikket nærmere en overgang til Roma enn å forlenge sin avtale med Liverpool.
SportItalia

Torsdag 16. oktober

Liverpool kommer til å legge inn et bud på Real Madrid-keeper Iker Casillas i januar. Madrid-klubben skal være villige til å gi slipp på 33-åringen.
Metro

Tirsdag 14. oktober

Glen Johnsons kontrakt med Liverpool løper ut til sommeren, og Napoli kan komme til å sikre seg høyrebacken på billigsalg i januar.
Mirror

Liverpool står klare til å sikre seg Espanyol-keeper Kiko Casilla i januar, ettersom en overgang for Victor Valdes er i ferd med å kollapse. 28 år gamle Casilla har vært en av stjernene i La Liga det siste året, og har også vært linket til Real Madrid. Espanyol verdsetter keeperen til rundt £8M.
Fichajes

Mandag 13. oktober

Liverpool har fått et gjennombrudd i kontraktssamtalene med Raheem Sterling, trass i interesse fra klubber som Barcelona, Real Madrid og Manchester City.
Goal.com

Liverpool planlegger å kjøpe Fabio Sturgeon fra den portugisiske klubben Belenenses. Benfica er også ute etter midtbanespilleren, som har mulighet til å spille for England fordi han har engelsk far. 20-åringen skal selv foretrekke en overgang til Premier League, og Liverpool har speidet på ham flere ganger. Sturgeon verdsettes til £2.4M av Belenenses. Midtbanespilleren begynte karrieren i klubben som 17-åring, og står bokført med 24 kamper for klubben, inkludert fem denne sesongen. Sturgeon ble født i Lisboa. Han har portugisisk mor, og altså engelsk far.
Mirror