Uke 45

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.


 

Søndag 9. november

Liverpool ønsket å hente Asmir Begovic i fjor sommer, men ble skremt vekk av prislappen på 15 millioner pund, og endte heller opp med å betale 9 millioner pund for å ha Simon Mignolet i buret. Når det nå nærmer seg januar, skal imidlertid Stoke-målvakten igjen være aktuell for de helrøde. 27-åringen har tjue måneder igjen av kontrakt på Britannia, og kan være verdt rundt 10 millioner pund.
Mirror

Raheem Sterling kan bli tilbudt en kontraktsforlengelse av Liverpool i nær fremtid. Der vil han i så fall ha en utkjøpsklausul på 60 millioner pund, og spilleren selv skal tjene 100.000 pund i uka. Liverpool ønsker å en forbedret kontrakt for å holde klubber som Real Madrid unna fatet. I dag tjener 19-åringen rundt 30.000 pund i uka.
Mirror

Liverpool har tro på at de kan sikre seg stortalentet Dele Alli i januar. Men de ønsker å låne ham rett tilbake til klubben han spiller for nå, MK Dons. 18-åringen har vært i kikkerten til de røde i det siste året. Han kan bli signert for 4,5 millioner pund.
Mirror

Brendan Rodgers vurderer å by 15 millioner pund for CSKA Moskva-spiss Seydou Doumbia, som scoret to ganger og senket Manchester City på Etihad i Champions League tidligere i uka. Napoli er også interesserte i den raske ivorianeren. Doumbia har kontrakt med russerne til 2018, og skal ha en utkjøpsklausul på rundt 30 millioner pund. Likevel skal Moskva-laget være villige til å høre på bud for rundt halvparten.
Sunday People

Saido Berahino linkes til flere klubber etter storspillet denne sesongen, men nå skal den nylig England-uttatte spissen i kontraktsforhandlinger med West Bromwich. Selv om han erkjenner at han ønsker Champions League-fotball, er han fornøyd på The Hawthorns, og han er ikke imot noen ekstra sesonger i klubben. Nå tjener 21-åringen 12.000 pund i uka, men West Bromwich planlegger å tilby ham mer og binde ham til klubben lenger enn 2017.
Mirror

Lørdag 8. november

21 år gamle Mattia Perin er i kikkerten til Liverpool, som skal ha speidere i  Italia denne helga. ”Det er normalt for en keeper som Mattia, som presterer, at det kommer utenlandske klubber for å se på ham”, sier Matteo Roggi, spillerens agent. ”Det stemmer at Liverpool har sendt speidere til Italia tre eller fire ganger for å se på utlikningen hans.” Agenten avviser imidlertid at en overgang kan skje innen kort tid.
Inside Futbol

Fredag 7. november

 

Divock Origi sin lagkamerat i Lille, danske Simon Kjær, drømmer om å spille for Liverpool.

- Det er ingen hemmelighet at familien min er Liverpool-supportere, og at en overgang til Liverpool ville gjort familien min lykkelig, men de støtter meg mer enn noen ting annet, så de er glad uansett hvor jeg går, bare jeg er lykkelig.

The Mirror

 

Liverpool kjemper med Tottenham og Manchester United om å sikre seg West Bromwich sitt stjerneskudd Saido Berahino. 21-åringen er verdsatt til mer enn £15 millioner

Daily Express

 

Brendan Rodgers ønsker seg Aston Villas midtbanespiller Fabian Delph når kontrakten hans går ut til sommeren. Everton og Tottenham jager også den tidligere Leeds-spilleren, som fikk sin debut for England tidligere i høst.

Daily Express

 

Torsdag 6. november

I sommer var Napoli på utkikk etter en midtbanespiller som kunne styrke Rafael Benítez’ stall. Lucas Leiva var blant spillerne de vurderte. ”Napoli var interesserte i sommer, på samme måte som mange andre klubber. Benítez har nok en gang spurt om å få kjøpe meg. Mitt mål er å spille regelmessig. Vi får se”, sa brasilianeren nylig.
GianlucaDiMarzio.com

Onsdag 5. november

Inters tekniske direktør Piero Ausilio har bekreftet at klubben ønsket seg Fabio Borini i januar, om det er mulig å få til en overgang.

Corriere dello Sport

Liverpool overgikk Arsenals bud på Alexis Sanchez med hele £3 millioner i sommer, men spilleren ønsket seg bare til London-klubben og fikk trumfet gjennom en overgang til tross for at LFC ville betale mer.
Sport
 

Mandag 3. november

 

Steven Gerrard kan bytte ut England med USA neste sommer. New York Cosmos er en potensiell klubb for Liverpool-kapteinen, som sier det er opp til de røde om han får fortsette karrieren i hjembyen. New York Cosmos signerte nylig Real Madrid-legende Raúl, men de skal fortsatt ha råd til å tilby Gerrard en lukrativ avtale dersom det blir aktuelt. Los Angeles Galaxy, som David Beckham spilte for i flere år, er et annet alternativ for det 34-årige Liverpool-ikonet.
Metro

Spanske Fichajes rapporterer at Raheem Sterling har avvist Real Madrids første fremstøt, fordi han ønsker å fortsette i Liverpool, og tror han kan vinne ligatittelen på Anfield. De hvitkledde gir likevel ikke opp, og mener han er en spiller som kan forsterke angrepet.

Fichajes

 

Napoli innrømmer at det blir vanskelig å beholde Gonzalo Higuain for en tredje sesong, og Rafael Benítez skal allerede ha begynt å se seg om etter erstattere for argentineren til sommeren. Liverpool og Arsenal har blitt linket til spilleren.

Fichajes

 

Edinson Cavani sier at han trives i Paris, men vil ikke utelukke et klubbskifte. Også Cavani har blitt linket til Liverpool og Arsenal

Express

 

Inter leder an i kampen om Fabio Borini i januar. Også Fiorentina og Sampdoria ønsker seg italieneren.

Tutto Mercato