Uke 47

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC..

 

Søndag 23. november

Liverpool ønsker å hente Nathan Redmond for å redde sesongen. De røde tror kantspilleren kan få samme innflytelse som Raheem Sterling med hurtighet og ferdigheter. Brendan Rodgers har speidere som vurderer Redmond med tanke på et bud på £10M i januar. Kantspilleren har spilt sammen med Sterling på England U21, og blir ansett som en av de mest spennende unge spillerne i England. Norwich avslo et bud på £5M fra Southampton i forrige overgangsvindu.
Daily Star

Rickie Lambert kan returnere til Southampton i januar. Liverpool ønsker å forsterke angrepet med Saido Berahino eller Jackson Martinez, og det kan bane vei for et utlån av Lambert.
Daily Express

Lørdag 22. november

Brendan Rodgers ønsker hente Saido Berahino i januar for å løse Liverpools scoringsproblemer. 21-åringen står bokført med syv ligamål for West Bromwich denne sesongen, og vil koste £15M. Tottenham er også interessert i spissen.
Daily Mail

Fredag 21. november

Lucas Leiva vurderer å forlate Liverpool. Napoli kan bli neste destinasjon for midtbanespilleren.
- Er det mulig at Lucas forlater Liverpool i januar? Ja, naturligvis. Lucas liker Rafael Benitez svært godt. De to kjenner hverandre godt fra tiden spanjolen var manager i Liverpool, uttaler Lucas' agent Henrique Coelho.
Calciomercato

Glen Johnson skal ha avslått et kontraktstilbud fra Liverpool. Høyrebacken skal ha blitt forelagt en toårskontrakt med lønnsreduksjon på 50 prosent. Engelskmannen har blitt enig med AS Roma om å signere for Serie A-klubben i januar.
Metro

Torsdag 20. november

Liverpool følger Englands nye høyreback Nathaniel Clyne. Southampton vil tilby spilleren ny og forbedret kontrakt de kommende ukene for å dempe interessen fra blant andre Anfield-klubben. Spillerens nåværende avtale utløper sommeren 2016.
Daily Telegraph

Xherdan Shaqiri er frustrert over lite spilletid i Bayern München, men kan bli tvunget til å bli værende inntil videre. Spillerens agent innrømmer at sveitseren er i en vanskelig situasjon, og er i tvil om en januarovergang er mulig.
- Jeg er i tvil om han kan skifte klubb i januar. Han har spilt Champions League og kan da ikke spille for andre klubber. Dette kompliserer en avtale ettersom det vil være mye penger. Jeg er i tvil om Bayern kan finne en erstatter på hans nivå, uttaler agent Ulisse Shaqiri til italiensk radio.
Daily Mirror

Liverpool har blitt bedt om å vente dersom de ønsker å signere Sebastian Giovinco. Juventus-spissen står uten kontrakt etter sesongen, og har nektet å starte samtaler om en ny avtale grunnet lite spilletid. Italieneren har bedt interesserte klubber om å vente til etter sesongen da de kan signere 27-åringen gratis.
- Hele sesongen har vært litt slik, så vi får se hva som skjer. Jeg tror ikke jeg drar i januar. Vi får se i juni, uttaler Giovinco.
Daily Mirror

Onsdag 19. november

Liverpool og Arsenal er blant klubbene som er interessert i Anderlechts midtbanespiller Dennis Praet.
- Klubber som Valencia, Liverpool, Arsenal og Atlético Madrid er alle interessante, men Dynamo Kiev er ikke det. Dennis bør gå til en klubb som spiller god fotball. Hva kan han lære av ytterligere en sesong i Belgia etter flere sesonger på europeisk nivå og ha bidratt til tre ligatitler på rad? uttaler agent Jacques Lichtenstein
Sport Voetbal

Liverpool og Arsenal var begge interessert i Wilfried Bony i sommer. Begge klubbene vurderte å legge inn bud i januar, men nå har 25-åringen signert ny fireårskontrakt med Swansea.
Daily Star

Jordan Henderson tilbys femårskontrakt med en lønnsøkning på £15000 i uken. Midtbanespillerens nåværende avtale, som er verdt £65000 i uken, utløper sommeren 2016.
Daily Mail

 

Liverpool skal være ute etter den 15 år gamle belgieren Thibaud Verlinden. Han er en midtbanespiller og ving, som spiller for Standard. Hans far Dany Verlinden er tidligere profesjonell målvakt, og skal ha benektet at sønnen allerede har signert for LFC.

Het Belang van Limburg

 

Liverpool, Arsenal og Dynamo Moskva kjemper om Marseilles angriper Andre-Pierre Ginac. Franskmannen har scoret 10 mål på 13 kamper i Ligue 1 denne sesongen.

talkSPORT
 

Liverpool vurderer et bud på £25 millioner Andre Schürrle i januar. Tottenham er også interessert i Chelsea-spilleren.

Express

 

Juventus og Liverpool ønsker begge Dani Alves i januar, mens begge Manchester-klubbene lurer i kulissene.

AS

Tirsdag 18. november

Glen Johnson er inne i siste år på sin nåværende kontrakt, og skal tjene så mye som £120,000 i uka. Liverpool er klar for å tilby engelskmannen en ny avtale, men da på kun halvparten av lønna - £60,000 i uka. AS Roma viser interesse for spilleren, som er lunken til kontraktforslaget fra LFC.

Daily Mail

Liverpool ønsker å styrke forsvaret med en billig colombianer: Éder Álvarez Balanta har imponert stort i argentinske River Plate, og ble inkludert i VM-troppen til Colombia i sommer. 21-åringen har bare spilt for klubber i Sør-Amerika, men den beinharde midtstopperen har fått være på banen i fem landskamper. Flere klubber, deriblant Manchester United, har hatt ham i kikkerten over en lengre periode. Prisen for Balanta skal være på rundt 5,5 millioner pund, men han krever foreløpig ikke mer enn 6.000 pund i ukelønn.
HITC Sport

Liverpool har tro på en overgang for Jackson Martinez i neste overgangsvindu. Spissen er verdsatt til £30M. Colombianeren ønsker å forlate Porto etter sesongen, men et klubbskifte kan skje fortere enn forventet.
Daily Express

Liverpool og Arsenal vil få konkurranse fra Dinamo Moskva om Marseille-spissen Andre-Pierre Gignac. 28-åringens kontrakt med Ligue 1-klubben utløper til sommeren.
Talksport

Bayern München forventer bud på Xherdan Shaqiri i januar. Liverpool, Chelsea og Tottenham er blant klubbene som er interessert i 23-åringen.
Daily Star

Mandag 17. november

Napoli-trener Rafael Benitez tilbakeviser at det er aktuelt å hente Mario Balotelli i januar.
- Det er ingenting i ryktene. jeg har aldri vurdert Balotelli som et alternativ, uttaler Rafael Benitez.
Gazzetta dello Sport

Yohan Cabaye kan kom til å avslutte sitt korte opphold i Paris St. Germain og ende opp i Liverpool i januar
- Han vil komme tilbake til England i januar, det er det ingen tvil. Han vil returnere til Premier League. Han vil allerede være på utkikk etter en klubb som kan gi ham kamper og dermed garantere ham plass i Frankrikes tropp. Jeg tror han vil gå til en klubb som Arsenal eller Liverpool, to lag som rolig trenger en spiller som kan spille i den rollen han okkuperer, uttaler Oliver Bernard.
Newcastle Chronicle

Martin Montoya har lenge blitt linket til Liverpool. Høyrebacken er nå tilgjengelig for en overgang. Liverpool har fått grønt lys til å signere 23-åringen, men Barcelona ønsker en gjenkjøpsklausul i avtalen.
Diario Sport