Uke 52

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 28.desember

Liverpool er nær ved å signere West Bromwich-spissen Saido Berahino i en avtale verdt £23.5M. Tottenham har også vært linket til spilleren, men Liverpool vil vinne kappløpet. Anfield-klubben vil fullføre overgangen så snart transfervinduet åpner i januar.
Metro

Lazio har avslått Liverpools tilbud om å bytte Fabio Borini mot Eddy Onazi, men 10 millioner euro kan få den italienske klubben på andre tanker.
Corriere dello Sport

Den Inter-eide keeperen Francesco Bardi kan komme til å forlate Chievo i januar for en overgang utenlands, muligens til Liverpool. Den italienske U21-landslagskeeperen har mistet plassen sin i førsteelleveren til Albano Bizzari etter at Rolando Maran tok over som Chievo-trener fra Eugenio Corini. Inter lånte keeperen ut for at han skulle få førstelagserfaring, men han kan bli hentet tilbake i januar for å bli sendt på utlån til en ny klubb.
La Gazzetta dello Sport

Lørdag 27.desember

Liverpool planlegger et dobbeltraid for Aston Villa-duoen Fabian Delph og Ron Vlaar, og er villige til å betalte £15M totalt for de to spillerne. Både midtbanespiller Delph og midtstopper Vlaar vil være Bosman-spillere når deres kontrakter med Villa løper ut til sommeren. Tottenham følger også situasjonen til 25 år gamle Delph, mens Manchester United, Southampton og Arsenal viser interesse for 29 år gamle Vlaar.
Daily Star

Liverpool har kommet med en forespørsel på Barcelona-vingen Adama Traore. Liverpool har tatt kontakt med den spanske klubben angående en permanent overgang, men Barca-ledelsen er kun villige til å vurdere et utlån i januar.
Daily Star

David Moyes vil forsøke å hente Liverpools midtbanespiller Emre Can til Real Sociedad på lån frem til sesongslutt.
AS

Lazio og Liverpool kommer til å bytte spillere. Fabio Borini går til Lazio, mens Liverpool får den nigerianske midtbanespilleren Eddy Onazi i bytte.
La Repubblica

Liverpool har lagt inn et bud på rundt £50M for Real Madrid-spissen Karim Benzema.
Daily Star

Liverpool og Tottenham har fått beskjed om at Ezequiel Lavezzi kan få forlate PSG for £17M.
Express

Inter nærmer seg en overgang for Liverpools midtbanespiller Lucas Leiva. Serie A-klubben er i ferd med å trappe opp forsøket på å sikre seg brasilianeren i januar.
Sport Mediaset

Mario Balotellis agent har tilbudt sin klient til Inter. Agent Mino Raiola har ringt Inter og bedt Serie A-klubben legge inn et bud på Balotelli. Angriperen vil være tilgjengelig for et utlån med opsjon på kjøp til sommeren.
La Gazetta dello Sport

Fredag 26. desember

Sergio Romero forlater trolig Sampdoria i januarvinduet, ifølge troverdige TMW fra Italia. Målvakten, som var med på å nå VM-finalen med Argentina i sommer, har lenge vært i kikkerten til Liverpool, men de røde kan få kamp av Manchester-klubbene.
Soccerlens

”Jeg kan ikke si nei dersom muligheten dukker opp”, sier Lazio-spiller Ogenyi Onazi om muligheten til å spille for Liverpool. ”Vi snakker om en enorm klubb, og jeg har alltid hatt lyst til å spille i England.”
Supersport (Italia)

Torsdag 25. desember

Liverpool håper å få signert Manchester Citys midtbanespiller James Milner på en gratisovergang til sommeren.
Express

Atletico Madrid og AC Milan er blitt enige om en låneavtale som gjør Liverpool-linkede Fernando Torres til Atletico-spiller for resten av sesongen.
AS

Brendan Rodgers har rundt £30M å bruke på nye spillere i januar, men beløpet kan økes om en toppspiller blir tilgjengelig.
Express

Tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes er tilgjengelig på gratis-overgang, men da må Liverpool slå Manchester United i kampen om spanjolens underskrift. Derfor er £3M-mannen Guillermo Ochoa et mer realistisk transfermål.
Express

Brendan Rodgers ivrer etter å sikre seg Celtics Virgil Van Dijk, som ønsker å forlate den skotske klubben.
Express

£16M-mannen Martin Montoya ønsker å forlate Barcelona, og Southamptons Nathaniel Clyne er også i kikkerten til Brendan Rodgers.
Express

Liverpool har ikke lenger forhåpninger om å sikre seg Fernando Torres, og det samme gjelder Lyons Alexandre Lacazette.
Express

Liverpool forbereder et sjokkbud på £50M for Real Madrids Karim Benzema, mens CSKA-spiller Seydou Doumbia er et billigere spissalternativ til rundt £20M.
Express

Mario Balotelli kan forlate Liverpool allerede etter seks måneder. Inter og Sampdoria viser interesse for angriperen.
Express

Inter ønsker seg Lucas Leiva, men det er lite sannsynlig at Brendan Rodgers vil gi slipp på 27-åringen uten at han har en erstatter klar.
Express

Onsdag 24. desember

Brendan Rodgers står klar med sjekkheftet og er villig til å betale opptil 20 millioner pund for Romas midtbanekriger Radja Nainggolan (26). Belgieren er deleid mellom Roma og Cagliari, og sistnevnte klubb krever angivelig 14 millioner pund for sin andel av spilleren. Den andre halvdelen solgte de til Roma i januar.
Daily Express

Sunderland nekter å gi opp håpet om å signere Liverpool-angriper Fabio Borini (23). Liverpool-manager Brendan Rodgers vil gjerne kvitte seg med italieneren i januar, og Sunderland står først i køen av beilere. Borini var utlån til nettopp Sunderland forrige sesong, men var nære en overgang til Queens Park Rangers på overgangsvinduets siste dag i sommer.
Goal

Fernando Torres (30) kan være på vei tilbake til Liverpool, nesten tre år etter at han forlot Anfield-klubben. Brendan Rodgers skal være lysten på å signere EM-helten fra 2008, men moderklubben Atlético Madrid ønsker også å gjenforenes med spissen. Torres er for tiden utlånt fra Chelsea til italienske AC Milan.
Daily Star

Tirsdag 23. desember

Liverpool er interesserte i å låne Adrien Rabiot fra Paris Saint-Germain. 19-åringen er bak både Blaise Matuidi, Marco Verratti og Thiago Motta i kampen om de defensive midtbaneplassene på laget, og nå er det franske storlaget villig til å låne ut talentet.
Le 10 Sport

Se video av Rabiot her:

West Bromwich har ikke hørt noe fra klubber som Liverpool om Saido Berahino, avslører manager Alan Irvine. ”Hvor ryktene har oppstått fra, er jeg usikker på. Formannen har allerede sagt at han ikke ønsker å selge Saido i januar, så situasjonen er uforandret”, sier Irvine. Spissen har scoret åtte ganger for The Hawthorns-klubben denne sesongen.
Mirror

Lyon utelukker et salg av Alexandre Lacazette til Liverpool i januar. Den franske spissen har gjort imponerende 17 mål i Lique 1 så langt denne sesongen.
Daily Star

Liverpool ønsker å sikre seg Fernando Torres, og akter å matche Atletico Madrid sitt tilbud til spissen.
Metro

Liverpool ønsker å låne den 18 år gamle Barcelona-vingen Adama Traore, men det ser ut til at han ender opp på en låneavtale hos Everton i stedet.
Metro

Jackson Martinez har bestemt seg for å bli i Porto ut sesongen, noe som er dårlig nytt for Liverpool og Tottenham.
London Evening Standard

Liverpool står klare til å kjempe med Tottenham om signaturen til West Bromwich-spissen Saido Berahino. Angriperens kontrakt med WBA løper ut sommeren 2017.
Talksport

Petr Cech kan bli Liverpool-spiller etter denne sesongen, etter at hans agent har snakket frempå om en overgang til Anfield-klubben. - Det er lite sannsynlig at Petr vil forlate Chelsea i januar. Både klubben og manageren ønsker å beholde ham for å hjelpe til med å vinne tittelen, men Liverpool trenger å styrke keeperposisjonen og de vet at Petr vil være tilgjengelig i sommer, sier Viktor Kolar.
Metro

Mandag 22. desember

En rekke klubber følger med på Genoa-keeper Mattia Perin, men italienerne ønsker ikke å selge 22-åringen, som er lagets førstevalg bakerst. ”Dersom en klubb kommer med riktig bud, er alt selvfølgelig mulig. Men jeg tror han blir værende i Genoa resten av sesongen”, sier agenten, Moreno Roggi, til Tuttomercatoweb. Liverpool er blant de interesserte klubbene, og må ut med rundt 12 millioner pund for å kjøpe keeperen.
Express

Det er Guillermo Ochoa som er den største favoritten til å erstatte Simon Mignolet i Liverpool-buret neste måned. Meksikaneren, som imponerte under sommerens VM, sliter voldsomt med spilletiden i Málaga.
Express

Fernando Torres, som har vært linket tilbake til Liverpool, er steget nærmere en overgang til moderklubben Atlético Madrid etter at Milan åpnet samtaler med spanjolene.
The Guardian

Liverpool er sammen med Manchester United og Arsenal interesserte i Real Madrid-back Fábio Coentrão. 26-åringen, med en fortid i blant annet Benfica, har spilt 93 kamper for de regjerende Champions League-mesterne.
Express

Sunderland er fortsatt interesserte i Fabio Borini, men angriperen selv er ikke ivrig på en overgang til nordøst.
Daily Mail

Chelseas Petr Cech og Stokes Jack Butland er målvakter som Liverpool har i kikkerten, men disse overgangene kan være vanskelige å få til i januar.
Daily Mail

Swanseas Wilfried Bony er en spiller Brendan Rodgers liker, men prislappen gjør at en overgang ikke er aktuell før til sommeren. Lånemarkedet kan være Liverpools beste mulighet til å hente inn en spiss i januar.
Daily Mail

Benfica ønsker å hente Liverpool-vingen Lazar Markovic tilbake til Portugal på lån i januar. I Portugal rapporteres det at Benfica vil ta kontakt med Liverpool i løpet av de kommende dagene for å forsøke å få til en låneavtale.
Express

Ipswich Town håper å sikre seg Liverpool-back Ryan McLaughlin i januar. 20-åringen har fortsatt tilgode å debutere for Liverpools førstelag.
Daily Star