Uke 6

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 9. februar

Swansea-manager Gary Monk ønsker å hente sin tidligere lagkamerat Joe Allen tilbake til Liberty Stadium i sommer, dersom han får managerjobben permanent.
SportsDirect News

Brendan Rodgers har sansen for Chesterfields gigantkeeper Aaron Chapman. Den svært høye målvakten er på vei til Anfield for en ukes prøvespill, etter et lignende opphold hos Merseyside-nabo Everton. 22 år gamle Chapman er ikke førstekeeper hos Chesterfield i League Two, men spås en lys fremtid innen fotballen.
Mirror

Liverpool vil forsøke å sikre seg Nottingham Forest sin unge midtstopper Jamaal Lascelles i sommer. Sjefsspeider Dave Fallows så 20-åringen i aksjon for andre gang på to uker i FA-cupkampen mot Preston i midtuken.
Sunday People

Lørdag 8. februar

Brendan Rodgers vil hente Ashley Cole til Liverpool når venstrebackens kontrakt med Chelsea løper ut etter denne sesongen.
Mirror

Chelsea vil gjøre et forsøk på å kjøpe tilbake Daniel Sturridge fra Liverpool til sommeren.
SportsDirect News

Liverpool håper å sikre seg en avtale for Tolga Cigerci allerede før sesongen er omme, og har tilbudt Wolfsburg £2M for midtbanespilleren. Liverpool har lagt inn budet allerede nå, fordi Hertha Berlin har startet samtaler med Wolfsburg om å gjøre lånet av den store og sterke defensive midtbanespilleren permanent til sommeren.
Bild

Liverpool holder øye med Wolfsburgs 21 år gamle midtbanespiller Tolga Cigerci, som for tiden er på utlån hos Hertha Berlin.
ClubCall

Liverpool er fortsatt interesserte i Konstantinos Mitroglou, og vil vurdere et bud på den tidligere Olympiakos-angriperen til sommeren dersom Fulham rykker ned og ikke har råd til å beholde sin nylig innkjøpte spiss.
SportsDirect News

Liverpool vurderer Manchester Uniteds Shinji Kagawa som et transfermål til sommeren. Den 24 år gamle japaneren er frustrert over lite spilletid på Old Trafford. En retur til Borussia Dortmund kan også være et alternativ for ham.
SportsDirect News

Fredag 7. februar

Liverpool har Luciano Vietto i kikkerten. De har fulgt argentineren etter at han slo igjennom hos Racing Club i 2011. Real Madrid og et par tyske klubber skal også vise interesse for 20-åringen, ifølge hans agent.
Daily Express

Frank de Boer skal ha avslått Liverpool før de røde snakket med Brendan Rodgers. På World Soccer Show skal han ha åpnet for å lede Liverpool, eller Tottenham som han også har avvist nylig, en gang i fremtiden.
- De to klubbene er klubber jeg tenker at jeg kan være manager for en gang i fremtiden. Jeg tenker at historien til klubbene, og hva du kan få gjort med laget er noe som passer meg - men jeg tenker egentlig ikke så mye på det, for jeg er lykkelig her i Ajax.
BBC

Liverpool skal være interessert i Al-Ain-spilleren Omar Abdulrahman, og skal være villig til å legge £5 millioner på bordet for 22-åringen.
Daily Star

Onsdag 5. februar

Både Liverpool og Manchester City har hatt speidere til å følge Hellas Verona sin unge midtbanespiller Mohamed Fares under ungdomsturneringen Torneo di Viareggio. 17-åringen er franskmann, men har aner i Algerie. 
Talksport

Liverpool holder stadig kontakten med representanter for Portos midtbanespiller Fernando. 26-åringen er høyaktuell på Bosman-overgang til sommeren.
Record

Brendan Rodgers håper å sikre seg den 26 år gamle England-vingen Adam Johnson fra Sunderland til sommeren, og ønsker å la den utlånte spissen Fabio Borini inngå som en del av betalingen.
Sport.co.uk

Liverpool akter å legge inn et bud på Manchester City-forsvareren Micah Richards til sommeren. 25-åringen kan operere både som høyreback og midtstopper.
SportsDirect News

Liverpool-linkede Martin Montoya har takket nei til Barcelonas siste forslag til ny kontrakt. Forsvarsspilleren synes han får for lite spilletid hos katalanerne.
AS

Tirsdag 4. februar

Dnipros administrerende direktør Andriy Rusol uttaler at han er 1000% sikker på at Yevhen Konoplyanka blir Liverpool-spiller til sommeren, og hevder at hans egen klubb da vil la vingen gå til Liverpool.
Daily Express

Seydou Keita påstår han var nær en overgang til Liverpool i januar, men 34-åringen bestemte seg for å fortsette karrieren i Spania, med Valencia. 
Daily Express

Liverpool vil forsøke å hente venstreback Gael Clichy fra Manchester City til sommeren.
SportsDirect News

Mandag 3. februar

Den unge målvakten til Atlético Madrid, Thibaut Courtois (21), er på lån fra Chelsea, og de blå ønsker å ha belgieren i egen stall i fremtiden. Og dersom sisteskansen går til Stamford Bridge etter sesongslutt, vurderer Atlético Madrid å hente Liverpool-utlånte Pepe Reina i sommervinduet. Hvis Reina reiser til Madrid-klubben, følger han i fotsporene til sin far, Miguel, som var Atlético-spiller på 1970-tallet.
talkSPORT

Liverpool følger med sitasjonen til Bayern München-spiller Toni Kroos (24). Den tyske landslagsspilleren skal ikke være fornøyd med mangelen på lønnsforhøyelse og ny kontrakt hos Champions League-vinnerne fra forrige sesong. Liverpool er, sammen med Manchester City, Chelsea, Arsenal og Manchester United, klare til å innfri lønnskravet til midtbanestjerna.
Daily Mail