Uke 7

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 14. februar

Liverpool har hatt speidere som har fulgt Udinese-spissen Luis Muriel to ganger de siste ukene. Brendan Rodgers har identifisert den 22 år gamle colombianske landslagsspilleren som en kar han kan styrke sine angrepsalternativer med til sommeren.
Goal.com

Torsdag 13. februar

West Bromwich kan komme med en henvendelse til Liverpool angående Suso, med tanke på å låne midtbanespilleren neste sesong.
FootballDirect News

Liverpool og Tottenham vil kjempe om underskriften til den 20 år gamle franske venstrebacken Lucas Digne til sommeren.
TMW

Både Liverpool, Manchester United og Chelsea jakter Sevillas venstreback Alberto Moreno med tanke på neste sesong.
Caughtoffside

Napoli skal være villige til å betale Liverpool 8 millioner euro for å sikre seg Jose Reina på en permanent kontrakt til sommeren. Serie A-klubben skal nå være i førersetet til å sikre seg den spanske målvakten de har på lån inneværende sesong. Rafael Benitez skal stå klar til å tilby Reina en fireårskontrakt.
Forza Italian Football

Agenten til spissen Luciano Vietto, Jorge Cyterszpiler, hevder at Liverpool og Real Madrid viser seriøs interesse for den argentinske U20-landslagsspilleren. Han har spilt 48 kamper for Racing Club de Avellaneda i hjemlandet, og har gjort 15 mål på disse kampene.
SportsDirect News

Mandag 10. februar

West Ham vil forsøke seg med et bud på Fabio Borini til sommeren. Italieneren skal stå høyt på Sam Allardyce sin ønskeliste når Hammers-angrepet skal styrkes. Sunderland, hvor Borini er på utlån, vurderer også å kjøpe angriperen når sesongen er over. 
SportsDirect News