Uke 9

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 2. mars

Liverpool ligger først i køen for å signere Jan Vertonghen til sommeren. Spilleren hintet frempå i forrige uke at han er klar til å forlate Tottenham dersom klubben ikke kvalifiserer seg til Champions League
Mail on Sunday

Liverpool vil også være interessert i å signere Ashley Cole dersom Chelsea mislykkes med å tilby venstrebacken en ny kontrakt.
Mail on Sunday

Manchester United sjefsspeider så Pepe Reina i aksjon for Napoli mot Swansea. Liverpools rivaler ønsker å hente sisteskansen som backup for David De Gea.
Sky Italia

Lørdag 1. mars

Liverpool har satt fyr på spekulasjonene som linker dem til en overgang for Alexandre Lacazette etter at speidere så Lyon-spissen i aksjon igjen denne uken.
Metro

Fredag 28. februar

Monaco viser interesse for Pepe Reinas situasjon, etter at Brendan Rodgers antydet at spanjolen ikke har en fremtid i Liverpool.
Footballdirectnews.com

Barcelona viser interesse for Luis Suarez, og er villige til å bytte bort enten Pedro Rodriguez eller Alexis Sanchez samt betale et større pengebeløp for å sikre seg spissen.
Footballdirectnews.com

Liverpool står klare til å tilby Steven Caulker kontrakt dersom Cardiff rykker ned.
Daily Express

Liverpool viser interesse for den 21 år gamle tyske forsvarsspilleren Shkodran Mustafi. Mustafi har en fortid i Everton, hvor han ble frigitt i 2012. Han har nå etablert seg hos Sampdoria i Serie A. Liverpool vil få konkurranse fra Genoa og Hamburg om spillerens gunst.
Footballdirectnews.com

Både Napoli og Tottenham ønsker å sikre seg Aly Cissokho til sommeren, dersom Liverpool ikke vil gjøre overgangen til den innlånte venstrebacken fra Valencia permanent.
Footballdirectnews.com

Brendan Rodgers håper å sikre seg brasilianeren Alexandre Pato til sommeren. Liverpool-manageren tror at Sao Paulo-angriperen vil fungere godt sammen med landsmannen Philippe Coutinho.
Footballdirectnews.com

Både Manchester United og Liverpool følger utviklingen til Inters unge back Ibrahima Mbaye. 19-åringen er for tiden utlånt til Livorno, hvor han har spilt samtlige kamper denne sesongen. Liverpool er ute etter en venstreback.
Soccerlens.com

Torsdag 27. februar

Hoffenheims offensive midtbanespiller Roberto Firmino står høyt på Liverpools ønskeliste til sommeren. 22-åringen har imponert i Bundesliga denne sesongen, og Brendan Rodgers skal ha identifisert brasilianeren som et transfermål. Hoffenheim skal ha satt en prislapp på £12M for spilleren.
Mirror

Liverpool er favoritter til å sikre seg Southamptons venstreback Luke Shaw til sommeren. Manchester United viser også interesse for forsvarsspilleren.
Footballdirectnews.com 

Brendan Rodgers vil forsøke å hente Christian Eriksen til Liverpool fra Tottenham i sommer.
Footballdirectnews.com

Brendan Rogders er interessert i å hente Cardiffs kaptein Steven Caulker for å tette igjen forsvaret. Liverpools manager jobbet med Caulker i en sesong i Swansea da midtstopperen var på lån fra Tottenham.
Daily Telegraph

Barcelonas Bojan Krkic var verdsatt til mer enn £35M for tre år siden da han signerte for AS Roma. Spillerens verdi har falt drastisk, og Liverpool tror at de kan få angriperen til Premier League for så lite som £5M. Speidere har sett 23-åringen spille på lån for Ajax flere ganger de seneste ukene.
Daily Mirror

Manchester City og Liverpool er interessert i Omar Abulrahman som spiller for Al-Ain i De forente arabiske emirater.  Premier League-duoen kan få konkurranse fra Galatasaray.
Daily Mirror

Liverpool kan komme til å forsøke å hente Paris St. Germains høyreback Gregory van der Wiel til sommeren. Glen Johnsons situasjon er uavklart, og den nederlandske landslagsspilleren kan være tilgjengelig.
Footballdirectnews.com

Onsdag 26. februar

Liverpool  har blitt linket til Real Madrids angriper Karim Benzema, men 26-åringens agent opplyser at spilleren blir værende i den spanske hovedstadsklubben. Rykter fra Spania vil ha det til at spissens forhold til trener Carlo Ancelotti ikke er det beste. Likevel har spissen hatt en god sesong med 18 mål og ni målgivende i alle turneringer
- Han blir værende i Real Madrid. Det er ingen problemer, uttaler Benzemas representant.
TuttoMercatoWeb

Liverpool vil få konkurranse fra Zenit St. Petersburg for Hoffenheims Roberto Firmino. Den russiske toppklubben forsøkte å signere midtbanespilleren i fjor sommer, men Bundesliga-klubben ville ikke gi slipp på 22-åringen. Det sies at Liverpool forbereder et bud på brasilianeren. Hoffenheim ønsker ikke å akseptere mindre enn £12M i overgangssum. På tre sesonger har den tidligere Figueirense-spilleren scoret 25 mål på 100 kamper for Hoffenheim.
Footballdirectnews.com

West Bromwich kan være ute etter å hente Iago Aspas og Fabio Borini til sommeren.  En Liverpool-kilde opplyser at Midlands-klubben har vist interesse i å signere minst en av de to spillerne. West Bromwich trenger forsterkninger offensivt når lånespillerne Scott Sinclair, Matej Vydra og Morgan Amalfitano returnerer til sine opprinnelige klubber. Dessuten er fremtiden til Nicolas Anelka usikker.
Footballdirectnews.com

Luis Suarez står øverst på Atletico Madrids ønskeliste når den spanske klubben skal forsterke laget til sommeren.
Football Espana

Brendan Rodgers vil forsøke å hente den belgiske midtstopperduoen Jan Vertonghen og Thomas Vermaelen til Liverpool fra henholdsvis Tottenham og Arsenal til sommeren. Sistnevnte kan bli gjenstand for et bud på £8M.
Footballdirectnews.com

Tirsdag 25. februar

Flere europeiske klubber har fått øynene opp for Levante-keeper Keylor Navas. Stuttgart, Borussia Mönchengladbach, Atletico Madrid, Sevilla, Everton og Liverpool er de klubbene som viser størst interesse.
Footballdirectnews.com

Liverpool vil trolig ønske å gjøre overgangen til Aly Cissokho permanent når låneavtalen med Valencia løper ut til sommeren, men kan nå få konkurranse fra Tottenham om venstrebackens signatur.
Footballdirectnews.com

Liverpool vil forsøke å sikre seg Manchester Citys James Milner på billigsalg til sommeren. Den engelske landslagsspilleren vil da bare ha ett år igjen av sin kontrakt med City.
Footballdirectnews.com

Mandag 24. februar

Brendan Rodgers er klar til å gjenoppta interessen for Tottenhams midtbanespiller Gylfi Sigurdsson. Islendingen valgte Tottenham fremfor Liverpool kort tiden etter at Rodgers tok over Liverpool for 18 måneder siden.
Footballdirectnews.com

Liverpool er foreløpig den siste klubben til å vise interesse for Angel Coorea. Den 18-årige spissen har tiltrukket seg interesse fra europeiske klubber for sine opptredener for argentinske San Lorenzo.
Arsenal, Manchester United og Barcelona har blitt linket til ham.
Footballdirectnews.com

Liverpool er interessert i Karim Benzema. Anfield-klubben har kommet med en henvendelse til Real Madrid om franskmannens tilgjengelighet. De røde kan få konkurranse fra Arsenal og Manchester City.
Marca

Inter ønsker å kjempe med Liverpool om Bacary Sagna. Arsenals høyreback står uten kontrakt med London-klubben etter sesongen.
The Mirror

Liverpool ønsker å hente midtbanespilleren Ignacio Camacho fra Malaga. 23-åringen var en av La Liga-klubbens beste spillere forrige sesong da spanjolene nådde kvartfinalen i Champions League. En kilde nær Liverpool FC har fortalt til FDN at Brendan Rodgers er fan av Camachos anvendelighet. Han kan spille i flere posisjoner på midtbanen.
– Manageren ønsker mer dybde på midten av banen, og Camacho oppfyller de ønskene.
Footballdirectnews.com