United-spiss hyller Sturridge

Manchester United-spilleren Wayne Rooney er imponert over fremgangen til landslagskollega Daniel Sturridge, og gir mye av æren til Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Daniel Sturridge scoret 21 mål i Premier League forrige sesong, og spissen vil antagelig få en sentral rolle for England i VM. «The Three Lions» møter Italia i første gruppespillskamp i morgen.

- Han har blitt en veldig, veldig god spiss, og det er flott å se, uttaler Wayne Rooney til Liverpoolfc.com.

- Brendan Rodgers fortjener mye av æren for hans fremgang.

- Han var i Manchester City, ble utlånt til Bolton og fikk ikke sjansen i Chelsea, der han spilte på høyrekanten og så ble utelatt fra laget.

- Han gikk til Liverpool og har spilt nesten alle kampene. Hans scoringsstatistikk er utrolig. Han er uforutsigbar, og det gjør ham vanskelig å markere for forsvarsspillerne. Han er en stor spiller for oss.

Wayne Rooney og Daniel Sturridge spiller sammen på Englands landslag. Manchester United-spilleren er imponert over Liverpools-spissduo Daniel Sturridge og Luis Suarez.

- De har klart vært de beste spissene i Premier League denne sesongen, det er sikkert. Det er lettere i en klubb, hvor du har mer tid sammen, men vi har hatt tid til å jobbe med ting som ikke har gjort tidligere. Forhåpentligvis vil vi nyte godt va det-