Usikker fremtid for Glen Johnson

Mer og mer tyder på at Liverpool ikke blir enig med Glen Johnson om ny kontrakt etter denne sesongen. I januar vil høyrebacken ha anledning til å forhandle med andre klubber.

Liverpool har nylig signert ny avtale med Daniel Sturridge, mens Raheem Sterling og Jordan Henderson ventes å følge etter med det første. Ifølge Daily Telegraph kan Philippe Coutinho være den neste på lista. Kaptein Steven Gerrard ventes også å få tilbud om å forlenge sin tid som spiller på Anfield. En som imidlertid ikke har hørt noe mer fra klubben er Glen Johnson, hvis avtale løper ut etter denne sesongen.

- Det er veldig stille.  Det er klart at jeg ønsker å bli her, men jeg tar hver uke som den kommer. Det er slik jeg lever mitt liv, sier Johnson til Liverpool Echo. 30-åringen skal være en av de best betalte hos Liverpool FC og hans prestasjoner de siste sesongene synes ikke å friste klubben til å gi ham en kontrakt som spilleren kan akseptere. Høyrebacken vil i så fall stå fritt til å forhandle med andre klubber i januar, men tanke på en fri overgang etter ferdigspilt 2014/15.

- Det har vært veldig frustrerende for meg siden ingen spiller ønsker å være skadet. Jeg ville ha foretrukket at landslagsoppholdet hadde kommet en uke eller to senere slik at jeg kunne vært involvert der, men etter å ha vært ute i seks uker var det klart at jeg ikke kunne forvente å være med i troppen, fortsetter den erfarne forsvareren som hadde et brukbart innhopp mot West Bromwich på lørdag.

- Det er vanskelig når du er ute, og enda mer når laget sliter og du ønsker å være med å hjelpe de andre guttene. Det er ikke lett når det går deg i mot, men slik er fotballen. Det ville alltid bli vanskelig for oss med alle de nye spillerne som har kommet inn og de høye forventningene, men i denne sporten vil det være oppturer og nedturer.

- Jeg føler meg bra og det dreier seg nå om å komme i kampform. Kroppen føles fin så jeg må bare få inn noen flere treningsøkter og ta det derfra.