Usikkerhet rundt Schneiderlin

Morgan Schneiderlin er tilbake i trening for Southampton, men ønsker seg fortsatt vekk. Se hvilke fem spillere Liverpools åpningsmotstander i ligaen har hentet inn for å bøte på spillerflukten.

Morgan Schneiderlin ble kåret til årets spiller av spillere og fans hos Southampton sist sesong, men det franske midtbaneankeret ønsker å følge andre store navn ut porten på St. Mary’s. Spilleren har vært tilbake i trening en ukes tid, men ble av manager Ronald Koeman ansett som «ikke mentalt og fysisk forberedt» til treningskampen mot Bayer Leverkusen sist lørdag. Dersom Schneiderlin ikke sier seg spilleklar til kampen mot Liverpool på søndag vil han ifølge Daily Telegraph bli bøtelagt med to ukelønner.

Koeman og Southampton hevder at Morgan Schneiderlin ikke er til salgs for noen pris, og man har blankt avvist et første bud fra Tottenham på £10M. Laget som endte på 8.plass i siste sesong Premier League har som kjent blitt ribbet for nøkkelspillere, hvor spillere som Adam Lallana, Rickie Lambert, Dejan Lovren (alle Liverpool), Luke Shaw (Manchester United) og Calum Chambers (Arsenal) har blitt solgt for til sammen £92,5M.

Den nye manageren Ronald Koeman har foreløpig hentet inn tre spillere for om lag £30M for å dekke tapene, samt signert to spillere på lån.

Dusan Tadic (25) er en 25-årig serber som kom fra FC Twente for £10,9M og er en driblesterk midtbanespiller som trives på flanken.

Graziano Pelle (29) er en erfaren italiensk spiss som Koeman også hentet fra nederlandsk liga, denne gang Feyenoord for £9M.

Fraser Forster (26) var med i Englands landslagstropp i Brasil og keeperen på to meter kostet £10M fra Celtic.

Saphir Taider (22) er en algerisk midtbanespiller på lån fra Inter, mens røde fans vil kjenne godt til Ryan Bertrand (25) som var aktuell for Liverpool, men venstrebacken endte isteden opp i Southampton på lån fra Chelsea.