Utleid duo på banen

Andre Wisdom og João Carlos Teixeira fikk sine første seriekamper i ny klubb i dag, men det endte uten seier.

West Bromwich brukte Wisdom fra start i Premier League-kampen hjemme mot Sunderland, og Lee Cattermole ga gjestene tok ledelsen tidlig i oppgjøret.

Saido Berahino utliknet på straffe like før pause, før samme man ga vertskapet ledelsen i andre omgang. Det sto lenge 2–1 på The Hawthorns, men Sebastian Larsson utliknet fem minutter før slutt og sørget for poengdeling.

Wisdom spilte hele kampen på høyrebackplassen uten å markere seg særlig. Statistikktjenesten WhoScored gir 21-åringen 6,1 av 10 på børsen.

Samtidig ble Teixeira, som er på lån hos Championship-klubben Brighton, byttet inn med 0–1 på resultattavla mot Birmingham. Han fikk 24 minutter på banen, men laget klarte ikke å utlikne og tapte med det ene målet.

Brad Smith spilte naturlig nok ikke for Swindon, som tapte 0–1 for Crawley, på grunn av sin kneskade.