Valon Berisha ikke nær overgang

Stavanger Aftenblad følger i dag opp sin sak fra i går om at Valon Berisha er aktuell for Liverpool, og hevder at Salzburg krever 100 millioner kroner for den tidligere Viking-spilleren. Våre kilder sier imidlertid at Berisha ikke er aktuell i dette vinduet.

Etter oppslaget i går har Liverpool.no sjekket med kilder tett på klubben og tilbakemeldingene er at Valon Berisha ikke er aktuell for de røde, i hvert fall ikke i dette vinduet.

Det rimer også bra i forhold til andre transfermål Liverpool har vært linket til i dette vinduet. Når klubben ikke, på dette tidspunktet i hvert fall, skal være villig til å nærme seg 100 millioner kroner for en spiller som Mohamad Salah, virker Berisha-saken å være mest spinn fra folkene rundt spilleren. Etter skaden til Lucas Leiva i helgen er trolig også prioriteringene endret.

Det betyr ikke at Liverpool ikke har fulgt spilleren, men våre kilder er altså tydelige på at Berisha ikke er aktuell nå.

Stavanger Aftenblad
skriver da også i dag at «partene skal ikke være veldig nær enighet», og antyder at det skyldes at den rike Salzburg-klubben krever rundt 100 millioner kroner for den norske landslagsspilleren.

Valon Berisha er for tiden på treningsleir med Salzburg i Qatar. 20-åringen har 2,5 år igjen av kontrakten sin i Østerrike.

- Jeg vet ikke mer om dette, ta kontakt med agent Jim Solbakken dersom dere har spørsmål, skriver Berisha i en sms til Aftenbladet.

Agent Jim Solbakken ønsker ikke å kommentere rykter rundt spillere han representerer, ifølge Aftenbladet.