Vant i Malaysia

Liverpool U17 vant i dag 2-1 over Frenz United Malaysia i en oppvisningskamp på Selayang Stadium i Kuala Lumpur.

Tusenvis av lokale Liverpool-fans møtte opp for å se kampen. Liverpool åpnet kampen best, og var nær ved å ta ledelsen i aller første spilleminutt. Men i stedet var det vertene som tok føringen etter en kontring etter 36 minutters spill. Muhd Najmuddin Samat var målscorer.

Vertene fikk ikke være lenge i føringen, da Liverpool utlignet tre minutter senere ved Jack Watts. Han satte ballen i mål fra skrå vinkel.

Ni minutter ut i annen omgang satte så Alaster Redmayne inn det som skulle bli kampens siste scoring. Han kunne sette ballen enkelt i mål fra kloss hold, og ble umiddelbart byttet ut til fordel for Wade Maxwell.

Kampen ble vist direkte både på Fox Sports og RTM TV i Malaysia, og Liverpool-trener Des Maher karakteriserer hele oppholdet som en nyttig erfaring for hans gutter.

- Hele turen har vært fantastisk for utviklingen av disse unge spillerne, og de vil lære mye av denne opplevelsen, sier Maher til Liverpoolfc.com.

- De har ikke spilt foran så mange tilskuere tidligere, og det å få spille i en direktesendt TV-kamp her i Malaysia viser hvor prestisjetung denne turneringen er.

- Forholdene det blir spilt under, samt reisingen, gjorde dette til en tøff opplevelse for våre gutter, men vi er godt fornøyd med prestasjonen mot et veldig sterkt motstanderlag.

Liverpools U17-spillere vil møte fans i Kuala Lumpur i morgen, før de flyr til Jogjakarta på mandag, hvor de skal spille mot Frenz United Indonesia på Sultan Agung Stadium på onsdag.

Liverpools lag i dagens kamp: Firth [kaptein], Travis, Rimmer (Quigly), Whelan, Sheron, Virtue-Thick, Lennon, Griffin (Garton), Redmayne (Maxwell), Brimmer (Jackson), Watts (Dobie).