Veien til juniorfinale

Liverpool spiller i kveld kvartfinale borte mot Reading i den nasjonale juniorcupen. Dersom de røde skulle ta seg videre venter Fulham eller Huddersfield i semifinalene, og motstand fra London i en eventuell finale.

Med den ruvende midtstopperen Lloyd Jones i spissen (øverst på bildet) håper Liverpool å avansere til en semifinale i FA Youth Cup i kveld. Vi følger kampen med avspark kl 20.00, og hvor alt vil bli avgjort i Reading om det så må ekstraomganger og straffespark til.

Motstander for kveldens vinner vil bli avgjort 18.mars, da Fulham spiller hjemme mot Huddersfield. I en mulig semifinale vil Liverpool spille den første kampen på Anfield.

To lag er allerede klare for semifinalekamper borte og hjemme, nemlig Chelsea og Arsenal, og et av de to lagene fra hovedstaden vil altså bli Liverpools finalemotstander hvis man går hele veien.

Siden starten i 1953 har Liverpool kommet til åtte semifinaler og seks finaler i FA Youth Cup. Tre av de sistnevnte er blitt vunnet, i 1996, 2006 og 2007. Det er for øvrig en fyldig artikkel om dette i The Kopite nr.6, som vil være ute hos supporterklubbens medlemmer i løpet av neste uke.