Vil ikke reise hjem uten seier

Jordan Henderson ønsker å reise hjem fra VM med seier, og derfor blir den siste gruppespillskampen mot Costa Rica meget viktig.

England er utslått av VM, men kommer ikke til å ta lett på oppgaven mot gruppeleder Costa Rica.

- Vi skal ha samme tilnærmelse som i de to foregående kampene. Vi kommer ikke til å forberede oss på noen annen måte selv om vi er ute av mesterskapet, uttaler Jordan Henderson ifølge Liverpoolfc.com.

- Vi må avslutte på beste måte og få en seier. Jeg ønsker ikke å reise hjem med tap i alle tre kampene. Vi skal gå ut for å vinne, vise folk hvor mye vi egentlig bryr oss og gi alle hjemme noe å glede seg over i siste kamp.

- Alle er skuffet og nedbrutt fordi vi skal hjem så tidlig. Stemningen er ikke god, men det er samtidig tid for at alle står sammen, forholder seg sterke og har fokus.

- Det har vært skuffende. Jeg er sikker på at det vil bli dager, om det blir om en uke eller om en måned, eller om noen måneder, da du vil våkne opp, tenke på det og være meget skuffet igjen. Du må bare holde det gående og lære av erfaringen på best mulig måte.

- Jeg er sikker på at alle hjemme er meget skuffet. Vi som er en del av laget føler at vi har sviktet. Jeg tror imidlertid at vi har vist folk hvor bra vi kan spille i et stort mesterskap med unge spillere som har kommet opp og fått muligheten til å spille på verdensscenen. Jeg synes mange av dem har gjort det meget bra.

- Forhåpentligvis kan vi bli samspilte, bli sterke sammen, og få flere gode minner i fremtiden.