Vil ikke se Suarez på banen

Raheem Sterling vet hva Luis Suarez er i stand, og håper derfor ikke klubbkameraten spiller oppgjøret mellom Uruguay og England.

Luis Suarez har vært ute med en meniskskade siden 21. mai, men det antas at spissen vil være tilbake på banen når Uruguay møter England på torsdag
- Luis er en stor spiller, men vi kan ikke bare ha fokus på ham. De har også andre gode spillere. Vi må tenke på både positive og negative sider. Vi kan ikke bare tenke på ham, uttaler Raheem Sterling til Daily Mirror.

- For å være ærlig vil jeg ikke se ham på banen! Han er en stor spiller. Vi vet alle hva han kan klare. Vi skal gjøre alt for å stoppe ham.

Raheem Sterling fikk sin VM-debut for England da han startet i 1-2-tapet mot Italia.
- Jeg var nervøs, men det var en stor mulighet for meg til å vise fotballverdenen hva jeg kan. Forhåpentligvis fikk jeg vist glimt av det. Jeg snakket litt med landslagssjefen. Han ba meg om spille spillet mitt og ikke tenke så mye. Jeg vil bli bedre til å ta beslutninger og spille bedre når jeg får mer erfaring.

19-åringen startet i en sentral rolle mot Italia, men ble etter hvert flyttet ut til høyre. Mot Uruguay antas det at Wayne Rooney skal tilbake inn sentralt.
- Det var en ny posisjon som jeg har forsøkt litt i Liverpool. Hvis jeg flyttes ut på høyre, er det min normale posisjon.

- Hvis vi har Waynes blikk for spillet og pasningsegenskaper i tillegg til mine løp, vil det være meget bra.