Vil vurdere Moses-kjøp

Brendan Rodgers forteller at en permanent overgang for Victor Moses vil være aktuelt dersom han fortsetter å forbedre seg.

Chelsea skal være skuffet over hva Victor Moses har fått ut av låneoppholdet på Anfield, etter å kun ha startet ni kamper denne sesongen. Han viste seg fra en bedre side enn på lenge da han scoret det første målet mot Bournemouth, og Brendan Rodgers sier han vil vurdere et kjøp til sommeren dersom fremgangen fortsetter.

 

- For Victor er det enkelt. Han ønsker å forbli i en posisjon der han er i en storklubb, enten det er Chelsea eller Liverpool. Det finnes ikke større motivasjon enn det, sier Rodgers til the Mirror.

 

- For å gjøre det må han prestere hver dag på trening, og dersom han gjør det bra for oss er det en mulighet for at vi ønsker ham permanent - men det er Chelsea sin avgjørelse ettersom han er deres spiller. Dersom han har gjort det veldig bra så vil de ønske å beholde ham, så der har han motivasjonen. Dersom du ser på livet i en klubb som Liverpool, så er det ikke mange som ønsker å dra.

 

- Jeg har kjent Victor siden han var en ung spiller, så jeg ønsket å ta han til en annen storklubb, og gi ham muligheten. Med unntak en eller to ting jeg har sett har blitt skrevet, så har han elsket det. Han er aldri en som klager, og jeg har sett forbedring på trening.