Viser frem treningstøy med sponsor

Liverpool FC og flyselskapet Garuda Indonesia viste i ettermiddag frem de rødes treningssett for kommende sesong på et arrangement i Jakarta.

Klesavtalen, noe som trer i kraft 1. juni, varer frem til 2016. Det betyr at Garuda Indonesia er Liverpools treningstøysponsor de neste to sesongene. Partene har samarbeidet siden 2012.

– Vi er stolte over at Garuda Indonesia og Liverpool FC har kommet frem til å utvikle samarbeidet, som har vart i to år, ved å bli den offisielle «Performance Partner of Liverpool FC», sa president og Garuda Indonesia-sjef Emirsyah Satar.

Liverpool-profilene Dietmar Hamann, Luis García og Phil Thompson var alle til stede i Indonesia på fremvisningen av treningstøyet med den verdifulle sponsoren i dag.

Se flere bilder av kolleksjonen her!

Indonesia, landet med flest «likes» på Liverpools offisielle Facebook-side, sitt nasjonale flyselskap har også lansert en direkterute til Europa for første gang – med oppstart til høsten.

– Forrige sesong flydde vi Liverpool FC på deres tur, og vi fikk se den store støtten denne klubben har. Ikke bare i Indonesia, men i Thailand og Australia også. Vi visste da at denne fotballklubben ville være en perfekt partner for Garuda Indonesia nå som vi skal vokse som flyselskap i hele verden, sa Satar i januar.