West Ham U21 - Liverpool U21 0-2

Jack Dunn scoret begge målene. Lucas Leiva spilte hele kampen. Mamadou Sakho ut med krampe i 70.minutt.

Liverpool U21: Mersin, Williams, Smith, Jones [kaptein], Sakho (Paez 70), Lucas, Peterson, Lussey, Dunn, Brannagan, Teixeira.
Ubenyttede reserver: Firth (gk), Maguire, Rossiter, Bijev.

West Ham U21: Spiegel, Knoyle, Page, Chambers, Potts, Whitehead (Brown 80), Cullen, Lletget (Sadlier 64), Fanimo (Nasha 80), Turgott, Lee.
Ubenyttede reserver: Burke, Nemrava (gk)

Liverpool U21 møter West Ham U21 på Rush Green Stadium i Romford.

Både Lucas Leiva (kne) og Mamadou Sakho (lår) er tilbake fra skadeopphold, og begge er med i startoppstillingen. Lucas har vært ute i syv uker, mens Sakho ble skadet mot Chelsea i romjulen. Rafa Paez og Jordan Rossiter henvises da til innbytterbenken.

Cameron Branangan var involvert med England U18 i to kamper denne uken, men går rett inn fra start. Joao Carlos Texeira får kamptrening på U21 etter å ha vært med førstelaget i de fire seneste kampene. Jerome Sinclair og Pedro Chirivella er ikke i troppen. Midtbanespiller Jack Dunn flyttes opp på spissplass.

Loyd Jones og Mamadou Sakho utgjør midtstopperparet. Lucas Leiva og Jordan Lussey spiller sentralt på midtbanen. Cameron Brannagan får plassen bak Jack Dunn. Kristoffer Peterson og Joao Carlos Teixeira spiller på kantene. Jordan Williams får sin andre U21-kamp, også denne gang på høyreback.

Liverpool ligger på 2.plass i U21 Premier League. West Ham er å finne på 5. plass. Kun ett poeng skiller lagene.

1.omgang

1.min: Brad Smith avanserer. Innlegget går via motspiller og i nettveggen.

3.min: Teixeira spiller på tvers. Lucas fyrer himmelhøyt over.

4.min: Fanimo får stort rom på Liverpools høyre og legger inn. Lee skyter på direkte. Mersin med flott reaksjonsredning. Lletget setter returen utenfor.

8.min: Mersin bokser et innlegg. Whitehead får tak i andreballen og skyter langt til side for mål fra cirka 16 meter.

10.min: Lucas pådrar seg frispark i kjent stil ved midtstreken.

14.min: Brannagan får frispark på hjørnet av 16-emteren. Teixeira legger inn. Ballen heades ut. Petersons skudd blokkeres til corner.

18.min: Brad Smith avanserer på venstre og spiller gjennom Jack Dunn. Skuddet går i nettveggen.

22.min: Litt passivt forsvarsspill av Liverpool. Lee skyter utenfor Mersins venstre stolpe fra langt hold.

29.min: Smith blokkerer til corner. Jones forstyrrer Lletget nok ved bakerste stolpe til at headingen blir løs og ballen går utenfor.

30.min: Whiteheads frispark blir stusset videre. Liverpools forsvar nøler. Williams får ikke klarert skikkelig. Lee med akrobatisk avslutning i stolpen.

31.min: Lletget går i bakken under press fra Jones. West Ham roper på straffe. Dommer lar spillet gå videre.

32.min: Peterson til Lussey. Skuddet går rett på Spiegel.

35.min: Sakho med god takling like før Lee skal avslutte.

37.min: Lucas på ballen, men dommeren dømmer frispark.

42.min: Liverpool blir satt under press. Gjestene sliter med å klarere, og det virker litt panisk i forsvar. Ballen havner til slutt hos Lee som avslutter rett på Mersin.

45+2.min 0-1 DUNN: Williams spiller til Peterson. Svensken skyter innenfor 16-meteren. Ballen skifter retning på Dunn. Spiegel burde ha avverget, men ballen ruller over streken.

Pause: Liverpool har en noe heldig ledelse til pause. Det så ut til å gå mot 0-0 da Liverpool rullet opp et angrep på overtid. Kristoffer Peterson avsluttet. Ballen ville nok ikke ha gått i mål om den ikke hadde skiftet retning på Jack Dunn. Keeper Spiegel med elendig inngripen. Lærkula rullet over streken. West Ham har ellers hatt de to beste sjansene - først måtte Mersin foreta en reaksjonsredning, før et skudd gikk i stolpen. West Ham har vært godt organiserte og ikke gitt Liverpool mye rom. Brad Smith har vært et aktivum på venstresiden. Lucas ligger meget dypt på midtbanen, nesten som en tredje midtstopper. Brasilianeren har forårsaket fire frispark.

2.omgang

50.min: Smith slår inn. Peterson kommer i stor fart, men får ikke skikkelig treff på heading. Rett på Spiegel.

52.min: Page kommer frem på venstre. Lee kaster seg frem og avslutter. Treffer ikke mål.

62.min: Sakho blir lagt brutalt i bakken av Lletget. Franskmannen tar seg til ankelen, men reiser seg igjen.

63.min: Fanimo avslutter håpløst.

64.min: Sadlier for Lletget.

69.min: Sakho blokkerer til corner. Franskmannen blir liggende nede med krampe.

70.min: Paez inn for Sakho. Byttet ville kommet uansett.

72.min: Peterson avslutter utenfor bortre stolpe fra innenfor 16-meteren.

74.min: Liverpool kontrer. Etter fint spilt avslutter Dunn via motspiller og inn til keeper.

76.min: Smith med håpløs avlytning fra langt hold.

77.min 0-2 DUNN: Lussey spiller Brannagan nydelig gjennom. Brannagan slår tilbake inn i feltet. Dunn kommer i stor fart og setter ballen i mål.

78.min: Cullen får gult kort

80.min: Nasha for Fanimo.

80.min: Brown for Whitehead.

85.min: Cullens skudd skifter retning til corner. Mersin bokser vekk fra hjørnesparket.

87.min: Dunn avanserer fra egen banehalvdel. Skyter fra distanse. Spiegel må gi retur. Peterson er påpasselig frempå og setter ballen i mål. Dessverre avblåst for offside.

89.min: Peterson skyter. Spiegel holder sikkert.

Sluttrapport: Liverpool U21 vant 2-0 mot West Ham U21 i en lite sjanserik kamp. Jack Dunn ble dagens mann med to scoringer. Alex Inglethorpes mannskap slet mot et god organisert hjemmelag i første omgang. West Ham hadde to gode sjanser til å ta ledelsen. Først en avslutning der Yusuf Mersin måtte foreta en god refleksredning. Deretter et skudd i stolpen. Liverpool var heldige som gikk til pause med ledelse. Kristoffer Peterson skjøt, men ballen forandret retning i Jack Dunn og rullet over streken. Etter pause skjedde det enda mindre på sjansefronten. Jack Dunn ordnet 2-0-seier da han dukket opp på et innlegg fra Cameron Brannagan i det 77.minutt. Lucas Leiva spilte hele kampen etter skade, mens Mamadou Sakho måtte ut med krampe i det 70. minutt. Sakho viste bra form, mens Lucas virket noe rusten. Joao Carlos Teixeira fikk ikke utrettet mye offensivt på grunn av godt forsvarsspill av West Ham, men jobbet utrettelig defensivt. Liverpool ligger nå kun ett poeng bak ligaleder Fulham med en kamp mindre spilt.