West Ham U21 - Liverpool U21 0-4

Liverpool tok en sterk 4-0-seier mot West Ham i U21-kampen på Upton Park. Ryan Kent, Sheyi Ojo (2) og Samed Yesil scoret målene.

Liverpool U21: Vigouroux, Randall (Cleary 60), Maguire, Stewart, Jones [kaptein], Williams, Ojo, Brannagan, Yesil (O'Hanlon 60), Trickett-Smith (Canos 74), Kent.

Benk: O'Hanlon, Firth, Canos, Cleary.

West Ham U21: Spiegel, Westley, Potts [kaptein], Bywater, Oxford (Pask 86), Burke, Lletget, Cullen, Lee, Whitehead (Maguire 71), Sadlier.

Benk: Nasha, Bogard, Page, Maguire, Pask.

Liverpool U21 møter West Ham U21 på Upton Park. U21-manager Michael Beale har foretatt seks endringer i startoppstillingen fra 1-1-kampen mot Manchester United. Lawrence Vigouroux, Connor Randall, Joe Maguire, Samed Yesil, Daniel Trickett-Smith og Ryan Kent kommer inn på laget. Kevin Stewart og Lloyd Jones utgjør stopperparet, mens Randall og Maguire bekler backene. Jordan Williams er flyttet opp på sentral midtbane sammen med Cameron Brannagan. Sheyi Ojo og Ryan Kent har fått kantrollene. Daniel Trickett-Smith spiller bak Samed Yesil på topp. Ryan McLaughlin og Harry Wilson skadet.

1.min: Vigouroux blir satt kraftig under press på et tilbakespill. Klareringen går rett til Lletget. Avslutningen går i tverrliggeren. Returen havner hos Lee. Vigouroux redder med foten.

2.min: Yesil spiller til Kent som avslutter fra skrått hold. Skuddet reddes av Spiegel.

3.min: Brannagan fyrer over.

6.min: Randall spiller gjennom Yesil. Tyskeren smeller ballen i tverrliggeren fra cirka 6 meter.

6.min: Lee skyter fra langt hold. Rett i klypene på Vigouroux.

9.min: Dan Potts ligger nede etter en duell med Sheyi Ojo.

13.min 0-1 KENT: Ojo drar seg innover og spiller en flott ball gjennom til Kent som avslutter kaldt forbi keeper Spiegel.

14.min: Potts kan ikke fortsette.

16.min: Liverpool kontrer i stor fart. Kent spiller til Yesil. Avslutningen går via motspiller til corner.

21.min: Sadlier skrur ballen over mål fra distanse.

25.min: Ojo skyter fra distanse. Ballen havner i nettaket.

26.min: Lee dribler innenfor 16-meteren, før han setter forsøket utenfor.

27.min 0-2 OJO: Jones spiller opp til Ojo som vender opp og plasserer ballen nydelig i lengste hjørne fra utenfor 16-meteren.

30.min: Ballen spilles ut til Westley som legger inn. Lletget kan nærmest plassere ballen i mål fra kloss hold, men Vigouroux avverger på mirakuløs måte på streken.

37.min: Kent dribler seg fint inn i straffefeltet, men blir taklet.

38.min 0-3 YESIL: Liverpool har corner. Ballen blir først klarert før den kommer inn i feltet igjen. Yesil snapper lærkula fra en fomlende West Ham-forsvarer og setter den i nettet.

41.min: Lee spilles igjennom, men skrur ballen både rundt en utrusende Vigouroux og utenfor bortre stolpe.

43.min: Langt utspill fra keeper Spiegel. Vigouroux kommer ut og forstyrrer såpass at Sadlier ikke får kontroll.

45+3.min: Liverpool kontrer ved Kent. Yesil får ballen og skyter. Spiegel stopper til corner.

45.+4.min: Stewart header utenfor fra corneren.

Pauserapport: Liverpool leder 3-0 i en meget sjanserik kamp. Spillet har bølget frem og tilbake. Michael Beales mannskap kunne ha kommet under umiddelbart da Lawrence Vigouroux ikke fikk klarert skikkelig på et tilbakespill. Like etter satte Samed Yesil ballen i tverrligger. Sheyi Ojo og Ryan Kent har vært toneangivende fremover for Liverpool. Kent åpnet scoringene etter pasning fra Ojo. Sistnevnte satte ballen så nydelig i mål fra distanse. West Ham kunne ha redusert ved Lletget, men Vigouroux reddet på streken. Yesil økte til 3-0 da han var oppmerksom i feltet og snappet ballen fra en forsvarer. Lee var nær redusering like før pause.

48.min: Whitehead skyer utenfor fra kanten av 16-meteren.

49.min: Trickett-Smith ligger nede og må ha behandling.

54.min: Williams med en viktig blokkering på en fint angrep fra West Ham.

55.min: Spiegel når akkurat foran Yesil på et gjennomspill.

55.min: Sadlier fyrer over på direkten.

59.min: Yesil blir lagt ned. Kent slår inn frisparket. Yesil i offside.

60.min: O'Hanlon for Yesil.

60.min: Cleary for Randall. Stewart går ut på høyre back.

66.min: Vigouroux mister ballen under press, men Cleary rydder opp.

66.min: Lee blir liggende nede etter duellen med Liverpools keeper.

68.min:  Ojo skyter rett på Spiegel fra distanse.

69.min: Elliott Lee rager høyest i duell med Stewart. Vigouroux må fiste over tverrligger.

71.min: Maguire for Whitehead.

72.min: Vigouroux er utenfor 16-meteren og klarerer et langt gjennomspill.

72.min: West Ham igjennom. Maguire avblåses for offside.

74.min: Canos for Trickett-Smith.

75.min: Kent jobber seg inn i straffefeltet. Går til dødlinjen og får corner.

81.min: Canos slår tilbake. Kent avslutter utenfor.

85.min: Elliott tar seg inn i feltet. Vigouroux står og redder forsøket. Bywater følger opp, men Vigouroux slår til corner.

86.min: Pask inn for Oxford.

87.min: Williams skyter langt utenfor.

90+1.min: Kent på vei igjennom, men avblåses for offside.

90+3.min 0-4 OJO: Stewart kommer frem på høyre og spiller fint igjennom Ojo som avslutter sikkert til side for Spiegel.

Sluttrapport: Liverpool U21 tok en sterk 4-0-seier mot West ham på Upton Park. Etter en sjanserik første omgang, der Liverpool nettet ved Ryan Kent, Sheyi Ojo og Samed yesil, ble det roligere etter pause. West Ham hadde omgangens to beste sjanser før Ojo scoret sitt andre mål for kvelden etter et flott fremspill av Kevin Stewart. Ojo var Liverpool beste spiller med to scoringer og en målgivende. Lawrence Vigouroux vartet opp med noen gode redninger og holdt buret rent i sin første kamp etter overgangen fra Tottenham. U21-debuter for Alex O'Hanlon og Daniel Cleary.