Wisdom og Paez fikk 90 minutter

Bare Wisdom og Paez fikk spille 90 minutter av Liverpools utlånsspillere i dag. Ibe og Teixeira fikk noen minutter på banen, mens Assaidi, Ilori og Luis Alberto var benkeslitere.

Andre Wisdom spilte hele kampen og kunne fornøyd konstatere at West Bromwich holdt buret rent da det ble 0-0 borte mot Hull. Det hører også med historien at gjestene misbrukte et straffespark tidlig i kampen, da Graham Dorrans forsøk fra ellevemetersmerket ble reddet av Allan McGregor.

Oussama Assaidi satt på benken, men kom aldri innpå, da Stoke slo Arsenal 3-2 på Britannia Stadium.

Jordon Ibe entret banen etter 79 minutter da Derby sendte Sami Hyypiäs Brighton enda lenger ned i sumpen ved å vinne 3-0 på The Ipro Stadium. På det tidspunkt var kampen allerede avgjort. Vertene gikk ut i hundre, og ledet 3-0 allerede etter 20 minutters spill. Den som måtte lide for det var Joao Carlos Teixeira, som ble byttet ut av Hyypiä allerede etter 27 minutter i et forsøk på å begrense tapet.

I Serie B spilte Rafael Paez hele kampen i Bologna-forsvaret, da hans utlånsklubb klarte 2-2 borte mot Catania. Gjestene ledet 2-0, men lot seieren glippe i løpet av den siste drøye halvtimen.

I Ligue 1 ble Tiago Ilori sittende på benken hele kampen da Bordeaux vant 3-2 over Lorient på hjemmebane, etter å ha ligget under både 0-1 og 1-2.

Benkelister var også Luis Alberto, da Malaga vant 1-0 over Deportivo La Coruna i Primera Division.