Youth Cup på mandag

I begynnelsen av kommende uke tar Liverpools juniorer imot Bradford City i ungdomsversjonen av FA-cupen på Langtree Park i St. Helens. Kampen sendes direkte på LFCTV.

Avspark er mandag 15. desember klokka 20.00 norsk tid. Liverpool, som har vunnet hele turneringen tre ganger tidligere, nådde kvartfinalen i forrige sesong, men røk ut på straffer for Reading i en ellevill 4–4-kamp på Madejski Stadium.

Nå kommer juniorene fra en fem kamper lang rekke uten tap. I hjemlig liga har de ikke tapt siden Sunderland U18 slo dem i oktober, og Real Madrid, som vant 4–1 i den spanske hovedstaden for omtrent fem uker siden, er det foreløpig siste laget som har Liverpools juniorer.

Neil Critchleys unge mannskap har slått Stoke, spilt uavgjort mot Manchester United og beseiret Basel med de nødvendige målene i sine siste kamper før FA Youth Cup-åpningen mot Bradford. I tillegg fikk spillerne en positiv gjennomkjøring i en treningskamp mot Sheffield Wednesday onsdag.

LFCTV-abonnenter kan se studiosendingen, med Peter McDowall, David Fairclough og Neil Mellor, fra klokka 19.30, en halvtime før avspark på Langtree Park.