- Alle vet hva de skal gjøre

Simon Mignolet skryter av måten Jürgen Klopp organiserer laget på.

Samtidig advarer keeperen sine lagkamerater mot å miste bakkekontakten foran møtet med Crystal Palace på Anfield søndag ettermiddag.

- Jürgen Klopp har gitt spillerne masse selvtillit, og alle vet hva jobben deres er. Han gir veldig klare beskjeder, sier Mignolet til UEFA.com.

- Organiseringen er god. Alle kjenner sine oppgaver, og vi gir ikke bort noe gratis, fortsetter målvakten.

Liverpool har nå vunnet tre kamper på rad, og er ubeseiret på de siste tolv matchene. De seks siste av disse under Klopps ledelse.

- Det er hyggelig å vinne kamper, spesielt på bortebane, men det er ikke vits i å ta av, og tenke på ting som er uoppnåelige. Vi må beholde føttene godt plantet på jorda, jobbe hardt og forbedre oss på trening.

Liverpool-spillerne fikk ikke panikk, selv om den forløsende scoringen lot vente på seg til et stykke ut i andre omgang i går.

- Det kan være frustrerende når du ikke får mål, og du kan slutte å spille spillet ditt, men vi klarte å være tålmodige, og fortsatte å spille ball. Heldigivs gjorde Jordon Ibe et vidunderlig mål på en kontring.

- Jeg tror alle er fornøyd med sine individuelle prestasjoner. Det ble ikke gjort noen feil, og spesielt på bortebane er dette viktig.

- Jeg er sikker på at manageren har notert seg noen småting som vi kan gjøre bedre i de kommende kampene, avslutter belgieren.

LES OGSÅ: Vant på innsatsen