- Allen var virkelig sterk mot Southampton

Joe Allen kan ha spilt seg inn på laget som møter Newcastle på søndag, selv om Jürgen Klopp ikke gir noen lovnader om verken det eller ny kontrakt.

Liverpool og Joe Allen var i samtaler om en ny kontrakt mot slutten av forrige sesong, men ifølge Liverpool Echo ble partene ikke enige om noen forlengelse av den nåværende avtalen som løper til sommeren 2017.

Etter lite tillit fra Jürgen Klopp under de første ukene med den nye manageren, fikk Allen gode kritikker etter onsdagens kamp i Southampton. Det var hans pasning fram til Daniel Sturridge som banet vei for utligningen da Liverpool snudde oppgjøret totalt til 6-1 i sin favør.

Med Emre Can ute med suspensjon og Jordan Henderson trolig ikke med fra start, kan det åpne for den første ligastarten under Klopp for Allen, selv om sjefen ikke vil love noe verken om det eller mulig ny kontrakt.

Les også: Dette laget tror vi starter mot Newcastle

- For øyeblikket tenker jeg ikke noe på kontrakter og slikt, forklarer Klopp til Echo. – Nå er vi opptatt med å spille i denne sesongen.

- Joe gjorde det virkelig bra mot Bordeaux og det var ingen lett avgjørelse og vrake ham til neste kamp mot Swansea. Det tok han greit og mot Southampton var han virkelig sterk og spilte en perfekt pasning til Daniel.

- Da Southampton var aggressive hadde han løsningene på små flater. Han er en spiller med kvaliteter.