- Anfield-utvidelsen er et stort steg i riktig retning

Tidligere Liverpool-sjef Rick Parry mener utvidelsen av Anfield er viktig for å tette det kommersielle gapet til rivalene.

Utvidelsen av Anfield er i god gang, og når den står klar i 2016-17-sesongen vil kapasiteten være økt fra 45.500 til 54.000 tilskuere.

Ifølge tidligere Liverpools tidligere Chief Executive Rick Parry, er dette et veldig viktig steg for at Liverpool skal klare å tette det kommersielle gapet til noen av Premier League-rivalene.

Etter 11 år i klubben mellom 1998 og 2009 vet Parry godt hvor vanskelig det har vært å få igjennom planene. Han mener Liverpool på en helt annen måte kan utfordre Manchester United og Arsenal også utenfor banen etter at utbyggingen er ferdig.

- Det er åpenbart et stort steg i riktig retning. Det er veldig viktig at vi har Financial Fair Play i Premier League og i Europa, fordi du må operere innenfor inntektsstrømmene dine. Og det er et stadig større press på Liverpool til å bli der oppe, sa Parry om utbyggingen, da han var på Sporting Directors Summit denne uken.

- Vi jobbet med det i ti år, men det var ikke mulig av en lang rekke årsaker. Derfor er det strålende å se at det nå skjer, sa Parry.

Den tidligere Liverpool-sjefen anslår også at Liverpool vil tape rundt 30 millioner pund om det ikke blir Champions League neste sesong. 

Liverpoolfc.com kan du se video fra arbeidet så langt.