– Attraktiv å jobbe med Klopp

Adam Lallana mener treningene den første uka har hatt en «første skoledag»-følelse.

Lørdag spiller Liverpool sin første kamp under Jürgen Klopps ledelse, når Tottenham er mostander i London. TV 2 har i den anledning møtt Adam Lallana.

– Det er veldig spennende. Han er en god mann, en god manager og jeg ser fram til å jobbe med ham, sier Adam Lallana i intervjuet med TV 2.

Midtbanespilleren kan bekrefte at Klopp faktisk er «the normal one».

– Ja, jeg har snakket med han, og han er veldig normal. Men han har en stor personlighet, og det er attraktivt for spillere å jobbe med han, mener Lallana.

Han tror han vil klare å tilpasse seg Klopps spillestil, men at det trengs langt mer enn et par treninger for at man skal se en tydelig ending på laget.

Første skoledag

– Han vil spille med stor intensitet, og forhåpentligvis kan jeg passe i det.

– Det vil ta tid for ham å sette sitt stempel på laget, det er ikke gjort over natta. Jo mer kamper vi spiller, jo mer tid vil du se, mener Lallana, som på tidspunktet for intervjuet bare hadde hatt én økt med Klopp.

– Førsteinntrykket har vært veldig bra.

– Treningene har vært veldig intense og morsomme. Han har understreket hvordan han ønsker å spille. Det har vært en følelse av første skoledag, med flere ulike å imponere - man ønsker å gjøre det godt for ham, sier Lallana i et annet intervju med Liverpool Echo.

 

– Han har latt alle føle seg velkommen, og han ønsker at vi skal jobbe hardt. 

Den engelske landslagsspilleren uttrykker også medfølelse med Brendan Rodgers.

– Jeg er selvsagt skuffet på Brendans vegne. Han har hatt 3-4 gode år i klubben og han hentet meg hit, sier Lallana til TV 2.

– Men som spiller må man bare forholde seg profesjonelt til et managerbytte, og fortsette jobben, sier han.

LES OGSÅ: Tre kjappe før Tottenham-kampen