– Avansement er det viktigste

Seier i kveld betyr at Liverpool er videre fra gruppespillet i Europa League. Det er alt som betyr noe for Dejan Lovren akkurat nå.

Kroaten mener at Bordeaux møter et Liverpool med mye større selvtillit nå enn det som var tilfellet da lagene møttes i Frankrike i september, i en kamp som endte uavgjort 1-1.

– Vi går for seier. Så enkelt er det. Vi ønsker å gå videre fra gruppen, slår Lovren fast til Liverpoolfc.com.

– Vi vet det blir en vanskelig kamp, men vi har bedre selvtillit nå, og må bare fokusere på oss selv, være rolige og nyte kampen. Vi nyter å spille fotball, og det er alltid det viktigste i denne sporten, fortsetter midtstopperen.

Lovren spilte ikke kampen i Bordeaux, men vil starte kveldens kamp.

– Jeg reiste ikke til Bordeaux, men så kampen på TV. Det var en ganske tøff kamp, men 1-1 der var likevel et godt resultat for oss, konkluderer han.

– Det er helt annerledes nå, med mange endringer på laget i forhold til den kampen, og med en ny manager på plass. Dette blir helt klart en helt annerledes kamp. Vi har mer selvtillit nå enn vi hadde ved vårt forrige møte.

Seier i kveld sikrer altså avansement til cupspillet som starter i februar, men Lovren håper i tillegg å slå Sion i siste kamp og vinne gruppa.

– Vi vet at noen lag ønsker å ligge dypt og forsvare seg mot oss. Men vi vet hvordan vi skal spille mot disse lagene. Vi må bare få mer fart på ballen.

– Vi vil føle litt press på oss til å prestere etter den gode forestillingen mot Manchester City i forrige kamp. Alle forventer at vi skal score raskt. Men vi må være tålmodige. Forsvarer vi oss som et lag, kan vi også score.

LES OGSÅ: God stemning på treningsfeltet