– Balotelli kaster bort talentet sitt

Inter-trener Roberto Mancini frykter at Mario Balotelli (24) er i ferd med å kaste bort sin egen karriere.

Mancini trente Balotelli både under sitt forrige opphold i Inter og i Manchester City. Nå advarer den tidligere storspilleren Balotelli mot å følge i karrierefotsporene til det brasilianske problembarnet Adriano (32).

– Jeg håper Mario en dag våkner og innser at han kaster vekk alt. Han risikerer å gå den samme veien som Adriano, sier Mancini til den italienske avisen Corriere della Serra, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Les også: – Mario trenger tid

Adriano var blant de heteste spissene i Europa på begynnelsen av 2000-tallet, og brasilianeren herjet Serie A med både Parma og Inter. Men i 2006, etter å ha skrevet en lukrativ avtale med Inter, stupte karrieren nedover. Adriano spilte sin siste landskamp i 2010, og den kraftfulle spissen har siden vært innom flere klubber i Europa og Brasil – uten å gjøre særlig stor suksess.

Nå spiller 32-åringen for den franske Ligue 2-klubben Le Havre.

– Mario var fortsatt et lite barn da jeg trente ham i Inter. Han gjorde alt jeg ba ham om, og han oppførte seg fint i City også. Det har gått nedover siden han skrev under for Milan. Jeg trodde at han skulle gjøre det bra der, men det skjedde ikke. Jeg har ikke snakket med ham siden han dro fra City, sier Mancini.