«Barca har ikke kontaktet Liverpool»

Barcelona har ikke kontaktet Liverpool om Coutinho, men krefter rundt spilleren ønsker at det skal skje, hevder journalist.

Den siste tiden har Philippe Coutinho blitt linket til Barcelona, og en overgangssum på €30 millioner har blitt nevnt. Dette kom for alvor på banen etter at Neymar på en pressekonferanse mente at landsmannen ville ha vært en fin tilvekst.

 

Den normalt velinformerte journalisten Guillem Balague twitrer om situasjonen i dag:

«FCB har ikke kontaktet LFC (ikke foreløpig i hvert fall), men kampanjen for å få han til FCB fra hans sirkel (David Luiz, Neymar) fortsetter. Han er veldig god venn med Neymar (som ønsker ham til FCB), og deler agent med David Luiz. Begge har sagt at Barca er den ideelle destinasjonen for han.

 

«Så den første jobben for Klopp, når alt er i boks med LFC, er å overbevise Coutinho om å bli lederen for hans lag, og bygge det rundt han (og glemme FCB).»

 

Balague gikk i går imot det som sto på alle baksidene i de engelske avisene i dag, om at Jürgen Klopp ville bli Liverpools nye manager. Spanjolen twitret at han trodde Klopp ventet på Bayern, og at det ikke stoppet representantene hans fra å snakke med Liverpool.

 

I dag går han tilbake på det, og skriver: «Klopp håpet Bayern ønsker ham, men har blitt fortalt at de ikke tror han er den riktige mannen, og ønsker at Pep skal bli. Anfield kommer til å skje om en kommer til enighet».