- Begge avgjørelsene var feil

Bournemouth-kaptein Tommy Elphick mener at Bournemouths annullerte mål i går burde ha blitt godkjent, mens han slår fast at Liverpools mål burde ha blitt annullert for offside på Philippe Coutinho.

Når det gjelder sistnevnte scoring synes det som Elphick har en god sak, mens han er på mer tynn is når han argumenterer for at hans egen nettkjenning burde ha blitt godkjent, da Bournemouth-kapteinen tydelig klatret på Dejan Lovren for å nå opp på headingen han satte i mål, og hadde blant annet begge armene oppe på Lovrens skuldre.

- Du kan ikke hoppe med armene rett ned

 - Det føltes som jeg gikk høyest i duellen med Lovren. Jeg brukte hendene for å komme over ham og hadde hendene på skuldrene hans, og dommeren annullerte målet for dytting. Men det var ingenting. Det kjentes ut som han ga etter litt, og reagerte på at armene mine var på skuldrene hans, men når du går opp på en heading kan du ikke hoppe med armene rett ned, argumenterer Elphick til Bournemouth Daily Echo.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Ting skjer raskt, og dommerne har en vanskelig jobb generelt sett. Dommeren var veldig god på dødballer, og merket det når Liverpool forsøkte å blokkere oss. Men scoringen min burde ha blitt godkjent. Avgjørelsen gikk imidlertid mot oss, og vi kan ikke forandre på det nå.

Ny offside-regel

I henhold til den nye offside-regelen som Premier League har innført, mener Elphick ellers at det ikke er tvil om at Christian Bentekes mål burde vært underkjent fordi offside-plasserte Philippe Coutinho gikk etter ballen og forstyrret gjestenes keeper.

(Video med tillatelse av TV2)

- Vi ble orientert om denne regelen i sommer, og dette var et klassisk eksempel. Vi holdt linja, og Coutinho var i offside. Så snart han gikk etter ballen, påvirket det vår keeper, for han måtte reagere på det som skjedde foran ham.

- Det var en vanskelig avgjørelse for assistentdommeren, for det skjedde så raskt, men det er vanskelig å akseptere, fordi vi jobber med disse tingene og forsøker å praktisere dem. Regelen skal komme forsvarerne til gode, men gjorde ikke det i dette tilfellet.

(Video med tillatelse av TV 2)