- Benteke på toppen av handlelista

Christian Benteke skal være det viktigste målet for Liverpools sommerhandel.

Det har lenge vært spekulert i at Aston Villa-spissen Christian Benteke, kan være spilleren som Brendan Rodgers vil hente for å få løse scoringsproblemet til neste sesong.

Nå melder godt informerte Paul Joyce i Express at Liverpool i sommer vil fokusere på å signere en toppspiss, og at det er den 24 år gamle belgieren som troner øverst på ønskelista.

Det skal også fortsatt være sterk interesse i å signere James Milner på free transfer fra Manchester City, og Danny Ings fra Burnley. I tillegg kommer Divock Origi omsider til Anfield etter låneoppholdet i Lille.

- Rodgers jobber ikke etter et spesifikt budsjett. Spillerne blir vurdert etter deres individuelle meritter. Det er klart at FSGs overordnede prinisipper med å kjøpe unge spillere som de håper kan blomstre ikke vil endre seg, skriver The Express.

Den tidligere Liverpool-spilleren Dietmar Hamann er blant de som mener Liverpool bør "kjempe med nebb og klør" for å signere Benteke. 

Saken fortsetter under bildet av Danny Ings.

Heller ikke Brendan Rodgers, som mener det er 150 prosent sikkert at han er manager også neste sesong, tror det vil bli noen store endringer i måten transferkomiteen jobber på.

Under et evalueringsmøte i Boston neste uke vil også Liverpools transferkomiteen bli satt under lupen. Tidligere har det blitt hevdet at det kan føre til skifter i komiteen, men Rodgers tror heller ikke her at det kommer store endringer i verken strukturen eller prinsippene det jobbes etter. 

- Det er en veldig klar modell vi jobber etter her. Det forandrer seg ikke. Det er konstant spørsmål til meg om strategi og modellen. Men man må huske at eierne har hatt stor suksess med å jobbe slik de gjør. Alle her er på linje med det, sier Rodgers til Liverpool Echo.