- Blackburn blir ikke undervurdert

Adam Lallana mener Liverpool har en stor sjanse til å komme til Wembley, men da må det ikke snubles mot Blackburn. Midtbanespilleren trives med mer spilletid på et lag i form.

- Det er en flott turnering hvor vi har en stor sjanse til å komme til semifinale og Wembley, sier Adam Lallana foran søndagens kvartfinale mot Blackburn i FA-Cupen.

- Vi kommer ikke til å undervurdere Blackburn. Vi vil børste av oss støvet og være klare igjen til kamp på søndag.

- Mange av de store kanonene forsvant ut i de tidlige rundene, noe som er bra for oss og kanskje noe vi kan utnytte, men Blackburn blir ingen lett kamp.

- De vil komme hit fulle av optimisme og vil ønske å lage en cupbombe.

- Det å slå Burnley var en svært viktig seier. Etter innsatsen som ble lagt ned mot City var det et mulig bananskall, men guttene viste en profesjonell opptreden.

- Vi var ypperlige i første omgang og kunne vært foran med to eller tre mål, og da vi fikk den tidlige scoringen etter pause var det komfortabelt den siste halvtimen.

- Vi har en herlig rytme i spillet vårt, vi er blitt stabile og holder også buret rent. Vi har snudd på flisa siden jul og vi ser virkelig bra ut.

- Det var en vanskelig start, men alle de nye spillerne har tilpasset seg nå og vi har i tillegg spillere tilbake etter skader og har funnet et nytt system. Vi spiller virkelig bra og skaper problemer for andre lag.

- Jordan er utrolig, fortsetter Lallana om fungerende kaptein Jordan Henderson. – Han har modnet som spiller over de siste par sesongene og har nå kommet på enda et høyere nivå etter at han fikk kapteinsbindet.

- Jeg var heldig nok som fikk være kaptein på Southampton og det gir deg litt ekstra, noe som også synes å være tilfellet med ham.

- Jeg har hatt noen skader og vært ut og inn av laget av forskjellige årsaker, men jeg nyter nå hvert minutt etter at jeg har kommet i form og kan bidra i det nye systemet som manageren har fått til å fungere.