- Brendan har gitt meg bedre selvtillit og frihet

Jordon Ibe snakker om sin enorme utvikling, og hva han jobber med å forbedre.

Jordon Ibe var 17 år da han fikk sin debut for Liverpool mot lørdagens motstander Queens Park Rangers i årets siste ligakamp i 2013.

Ibe noterte seg for en målgivende pasning i Liverpools 1-0-seier den gangen, men selv om gutten tidlig viste sitt store talent er det denne sesongen han for alvor har fått vist sitt potensiale i den røde trøya.

Se spillerprofilen til Jordon Ibe her.

Tar bedre beslutninger

Sesongen begynte som den forrige med et låneopphold. Men 15. januar ble 19-åringen hentet hjem fra Derby, og ble en umiddelbar suksess i Liverpool.

I et fersk intervju med LFC TV snakker Ibe om utviklingen de siste årene, og hva slags innflytelse Brendan Rodgers har hatt på framgangen.

- Han har fortalt meg noen ganger at selv om du utfordrer ti ganger, og du mislykkes ni av gangene, så kommer du deg forhåpentligvis forbi spilleren den tiende gangen. Så han har gitt meg selvtillit og frihet i angrep til å prøve å score, eller å vippe den inn til noen andre, sier Jordon Ibe.

Og Ibe mener det er noen områder han har utviklet seg spesielt på det siste året.

- Jeg har blitt bedre på å ta beslutninger, og komme i riktig posisjoner. Det å gå på de riktige løpene, sier Ibe.

Jobber med å få mål

Han har også hatt flere farlige avslutninger, men uten å få mål så langt i Premier League. Det er noe av det han jobber aller mest med om dagen.

- Absolutt, det å score mål er noe jeg jobber med hele tiden. Det å komme i bedre posisjon for å score flere mål, spesielt på bakerste stolpe hvor jeg har vært nær noen ganger, sier Ibe.

Han mener også han har blitt mye mer mentalt sterk siden han fikk debuten mot QPR for to sesonger siden.

- Jeg takler nervøsitet bedre nå, og jeg spiller med mer frihet, sier han. 

LES OGSÅ: Lambert kan få starte mot QPR