«Bruk Benteke og et sterkt lag mot Bournemouth»

John Aldridge mener det er viktig at Jürgen Klopp stiller med tilnærmet toppet lag i Capital One Cup, ikke minst for å prøve å få selvtillit inn i laget gjennom en seier.

I sin spalte i Liverpool Echo sier tidligere toppscorer på Anfield og manager i Tranmere, John Aldridge, at den eneste måten som Liverpool kan få tilbake selvtilliten på er å vinne et par kamper, og den største sjansen for det er ved å ha Christian Benteke på banen.

«Det virker helt åpenbart at det nå er en mangel på selvtillit i laget», skriver Aldo om situasjonen til Liverpool.

«Når du ikke har noen på topp som kan gi deg scoringer vil det være vanskelig, og unge Divock Origi er ikke klar for den oppgaven. Vi behøver noen der fremme som vil være en virkelig trussel, det være seg Christian Benteke eller Daniel Sturridge, eller forhåpentligvis begge.»

«Før utligningen til Southampton ga vi vekk et billig frispark. Det var en situasjon vi skulle ha håndtert, fått 1-0 etter en sliteseier og tatt det fra der. Nå vil det bare ha svekket troen ytterligere et hakk. Vi har spilte uavgjort i åtte av de siste ni kampene og bare slått bunnlaget Aston Villa.»

«Vi har tatt ledelsen i flere av disse kampene, men ikke greid å holde på den og det er blitt et mentalt problem. Manageren må sørge for at vi løser det ved å begynne å vinne kamper. Det kan bli en realitet hvis du har Benteke og Sturridge på laget.»

«Skadeproblemene for Daniel Sturridge er til stor bekymring. Daniel ser det dessverre ut til å være blant de som alltid virker å være utsatt for skader og la oss håpe at lykkens gudinne kan smile litt til oss i så måte.»

«Sturridge har også evnen til å få Philippe Coutinho med i spillet med sine små flikker, noe ikke Origi kan gjøre siden han verken har overblikket eller evnen til å holde på ballen.»

«Coutinho har en virkelig svak sesong og er heldig som fortsatt er inne på laget. Det ser ikke ut som om han trives med sin fotball for øyeblikket, men både for sin egen del og lagets må han stramme seg opp og begynne å prestere.»

«Christian Benteke virker helt skadefri og forhåpentligvis vil han spille mot Bournemouth på onsdag kveld. Han trenger en kamp til for å få vekk mer rust, om det så bare er for 60 eller 70 minutter. Vi må få ham på banen før kampen mot Chelsea. Jeg vet manageren helst ikke vil risikere ham når Sturridge er skadet, men han må komme i kampform.»

«Cameron Brannagen har signert en ny kontrakt og er en brukbar spiller som jeg har sett mange ganger. Slik vi spiller for øyeblikket mener jeg imidlertid at han ikke er klar. Vi har noen virkelige talentfulle unggutter på gang, men det er ingen av dem som for øyeblikket kan gå inn å forsterke laget og nå vil det bare bli en byrde for dem.»

«Manageren må stille med et sterkt lag mot Bournemouth. Jeg vet at han har lørdag i tankene, men Benteke, Firmino og Jordon Ibe behøver alle spilletid.»