- Danny imponerte mot Norwich

Danny Ings kan få sjansen fra start mot Carlisle i morgen kveld, etter sitt imponerende innhopp mot Norwich på søndag.

Ings brukte bare tre minutter på å finne veien til nettmaskene mot Norwich, og 23-åringen kan, som en følge av Christian Bentekes skadefravær, få en ny sjanse til å vise seg frem foran The Kop når Liverpool spiller sin første ligacupkamp for sesongen.

- Danny Ings kom inn mot Norwich, og var et friskt pust. Om det var noen som fortjente en scoring, så var det Danny. Det sier jeg etter å ha sett ham på trening hver dag siden han kom til klubben, uttalte Gary McAllister under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Han har jobbet sokkene av seg, så dette var ikke tilfeldig. Scoringen kom som en følge av knallhardt arbeid. Det var årsaken til at han fikk sjansen og avsluttet så bra. Han har jobbet hardt med eget spill, fortsatte førstelagstreneren.

- Som tidligere spiller er det veldig oppmuntrende å se unge spillere som Danny, som klarer å ta til seg nesten alt vi forsøker å lære ham. Jeg har jobbet med noen fantastiske spillere opp gjennom årene, og jeg forsøker å gi Danny små tips hele tiden, og du ser at han er veldig åpen for nye innspill og råd. Han har vært et friskt pust, og jeg håper han kan få noen kamper på rad nå.

- Positivt med Sturridge-comeback

En annen som kan få kjært tiltrengt spilletid mot Carlisle er Daniel Sturridge, som spilte sin første kamp på fem måneder på søndag. Angriperen var på banen i en drøy time, i sin første kamp etter hofteoperasjonen i mai.

- Det var en annen positiv ting vi kan ta med oss fra søndagens kamp. Daniel er en kvalitetsspiller som gir oss noe vi har manglet, slår McAllister fast.

- Den medisinske staben er klar over Daniels situasjon, og de må følge godt med på hva som skjer med ham utover i sesongen. Men nå er det bare et pluss å ha ham tilbake i førstelagsdiskusjonen.