- De første åtte kampene blir viktige

Brendan Rodgers innrømmer at det blir viktig å få en god start i årets Premier League.

Liverpool-manageren trekker frem de første åtte ligakampene som nøkkelkamper: Stoke (B), Bournemouth (H), Arsenal (B), West Ham (H), Manchester United (B), Norwich (H), Aston Villa (H) og Everton (B).

- Det er veldig viktig å få en god start. De første åtte kampene er viktige i så måte. Utfordringen med å komme inn blant topp fire er større enn noen gang, slo Brendan Rodgers fast under sin pressekonferanse i dag.

Presset forandrer seg ikke

 - Presset er det samme som før. Dette er en klubb som blir satt under lupen hele tiden. Slik har det vært i hele min tid her. Presset forandrer seg ikke, fortsatte han.

- Alle spillerne vi har hentet inn er toppspillere, og for dem handler det om å omstille seg til kravene i en storklubb. Jeg er veldig spent på hvordan de vil finne seg til rette.

- Vi har hatt en god pre-season. Det har vært mye reising, men jeg er henrykt over responsen fra spillerne, og ser virkelig frem til at sesongen skal starte for alvor nå.

Håper og tror på flere scoringer

Manageren håper at offensive tilvekster som Christian Benteke, Roberto Firmino, Danny Ings og Divock Origi skal bidra til flere mål. Det var nemlig lagets akilleshæl forrige sesong.FLERE MÅL: Danny Ings er en av spillerne som Brendan Rodgers håper skal bidra til flere scoringer kommende sesong. 

- Scoringer var det vi manglet forrige sesong. Vi gjorde ikke nok mål. Dette er et kollektivt ansvar. Vi vet vi må bli bedre på å score mål, og det gjelder alle spillerne på banen. Vi har hentet inn spillere som evner å skape og score mål, så jeg er sikker på at det vil være til hjelp.

LES OGSÅ: - FORNØYD MED VARIASJONEN I ANGREPET