- Den gode formen har ikke garantert noe ennå

Steven Gerrard forsøker å holde de røde på jorda til tross for den vanvittige formen i Premier League dette året. 34-åringen skryter av lagkameratene, men påpeker at det gjenstår mange kamper.

– Å vinne våre fire siste ligakamper har helt klart forbedret sjansene våre til å avslutte blant de fire beste. Samtidig vet vi at den gode formen ikke har garantert noe som helst for oss, forklarer kapteinen, ifølge klubbens nettsider.

– Må bare fortsette

Liverpool har ti ligakamper igjen å spille, og det betyr at de – og motstanderne i kampen om en topp-fire-plass – maksimalt kan ta 30 poeng frem til sesongslutt. Gerrard maner laget til å holde det gående i ukene fremover.

– Etter vår berg-og-dal-bane-start på sesongen har det sørget for at vi nå er med i kampen om en Champions League-plass. Mange andre lag kjemper om det samme. Ingen av dem kommer til å gjøre det enkelt for oss, så må bare fortsette å plukke poeng.

Ingen i Premier League har gjort det bedre enn de røde, som faktisk er det eneste laget uten tap i Englands fire øverste divisjoner etter jul. Formen har brakt Liverpool opp til femteplass, bare to poeng bak nummer fire, Manchester United, og tre poeng bak Arsenal på bronseplassen.

Les også: Rød storform i 2015

– Det er fortsatt mange kamper som skal spilles, og vi har ikke oppnådd noe ennå. I de siste ukene har manageren vært nødt til å benytte seg av hele stallen, og hver spiller som har vært på banen, har tatt vare på muligheten og prestert bra.

– Tidligere har jeg sagt at det aldri bør være en enkel oppgave å velge startelleveren, og når alle sammen er tilgjengelige, er det utvilsomt sånn her.