- Det er en del som ikke ønsker å ha meg her

Brendan Rodgers var på offensiven etter 3-2 over Aston Villa, og hadde noen meldinger til sine kritikere.

- Jeg er ganske sikker på at det er en gruppe mennesker som ikke ønsker å ha meg her. Det er hysteriske tilstander rundt klubben, og det er interessant å merke seg det. Du liker selvsagt ikke kritikk, om den er fortjent eller ei, men vi vet den kommer uansett, uttalte Rodgers under pressekonferansen etter dagens kamp.

- Det som overrasker meg er at vi har tapt færre kamper enn Manchester City, Chelsea og Arsenal alle turneringer sett under ett. Vi har bare tapt to, noe som er like mange som Tottenham og Manchester United har tapt.

- Noen ganger har vi ikke tapt en gang, og hysteriet rundt oss er ganske åpenbart. Det er kanskje noe som skjer i kulissene. Jeg snakker om folk utenfor klubben her. Jeg er ikke bekymret for spillerne. De har vært helt strålende. Spillerne blir satt under lupen, men det har gjort oss sterkere. Vi står sammen som lag, og supporterne var fantastiske i dag.

- Som supportere og spillere fikk vi en seier. Vi er fem poeng bak teten, og vi har fortsatt mye å gå på.

- Vi vet vi har noen toppspillere ute med skader. Spillerne som spilte i dag ga alt. Vi er stolte av dem. Vi så kreative og dynamiske ut i dag.

(Video med tillatelse av TV 2)