- Det er slike øyeblikk du drømmer om

Philippe Coutinho ser fram mot kveldens semifinale. Brasilianeren har stor tillit blant våre supportere og mener Liverpool må spille som på Anfield for å nå en finale.

- Jeg ser alltid frem til neste kamp og dette er spesielt siden det dreier seg om en finaleplass, forteller 22-åringen til Liverpoolfc.com.

- Vi må prøve å gjøre det samme som vi gjorde forrige uke. Vi startet kampen hundre prosent konsentrerte og holdt dem under press når vi ikke hadde ballen, i en kamp hvor vi hadde den mesteparten av tiden og hele tiden jaget etter scoring. Vi må gjenta det for å kunne få en seier.

- Laget har spilt meget bra i det siste og det at forsvaret er blitt mer solid gjør at vi lenger framme på banen kan prøve nye kombinasjoner og skape målsjanser. Uten ballen har vi presset mer slik manageren hele tiden har oppfordret oss til, og som vi kanskje ikke helt greide tidlig i sesongen.

- Dette er en enorm kamp mellom to store klubber. Det vil bli en krig og en flott kamp å se på.

- Det er slike øyeblikk du drømmer om. Å nå en finale og å vinne et trofé vil være veldig viktig for meg siden det vil være min første tittel med Liverpool.

I vår nåværende avstemning på liverpool.no har vi spurt hvem en ønsker skal spille bak Raheem Sterling av Coutinho/Gerrard, Gerrard/Lallana og Coutinho/Lallana. Kanskje litt overraskende er det Coutinho/Lallana som knepent leder for Coutinho/Gerrard, med 417 mot 393 stemmer, mens Gerrard/Lallana bare får gehør fra 32. Philippe Coutinho er altså et klart førstevalg, mens det er omtrent jevnt med hvem som ønsker at Steven Gerrard og Adam Lallana skal starte mot Chelsea men hvor kapteinen har minst tillit.