– Det var en åpenbar feil å beholde Rodgers i sommer

Jamie Carragher mener Liverpool kvitter seg med Brendan Rodgers på feil tidspunkt.

Søndag ettermiddag kom beskjeden om at Brendan Rodgers er sparket fra Liverpool. 

– Det har ikke gått bra for ham. Han trengte å få en god start på denne sesongen. Han var heldig som fikk være med videre etter sommeren. Men jeg liker ikke at dette ikke ble gjort i sommer, men at han isteden fikk bruke masse nye penger på spillere, som har kommet på grunn av at han har valgt dem, og så få sju kamper i den nye sesongen.

– Han visste at han måtte få en god start, og det klarte han ikke, sier Carragher i Skysports studio.

Jeg liker ikke situasjonen om at Liverpool er sju kamper inn i en sesong, og har brukt penger på spillere som har kommet siden Brendan er der, nå skal de se etter en ny manager. Hva vil skje med denne sesongen? 
 
– Basert på min erfaring i klubben, jeg har sett noen managere gå. Liverpool liker ikke å sparke managere, vi er ikke en slik klubb. Se hva som skjedde med Evans. Han ble, og ble manager sammen med Houllier, istedenfor å si at «nei, nå bytter vi». Houllier ble også værende et år for lenge. Når det først har gått galt, og man er på en nedadgående spiral er det bedre å gjøre det da. Derfor burde det skjedd noe i sommer. 

Han kritiserer også klubbens eiere for flere beslutninger de har gjort siden de startet. Både at de avskaffet fotballdirektøren, innføringen av en transferkomité, og sparkingen av Kenny Dalglish.

– Og det var en åpenbar feil å beholde Rodgers i sommer, sier Carragher.

I Skysports studio er også Graeme Souness.

– Jeg er sjokkerte over dette, og jeg vet ikke hvor de vil gå videre nå, sier Souness.

Han har samtidig et annet spark mot eierne.

– Liverpool har blitt en klubb som utvikler spillere, og selger de med profitt. Det skuffer meg å se at Liverpool er blitt en salgsklubb, det skuffer meg, sier Souness.