- Det var en herlig følelse

Daniel Sturridge kunne feire sitt comeback etter skade med en scoring, og benyttet anledningen til også å rose sine rekkekamerater og keeper.

- Det var godt å kunne hjelpe mine lagkamerater til å ta tre poeng, fortalte en fattet Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com etter 2-0 seieren mot West Ham. Daniel scoret Liverpools siste mål, etter at Raheem Sterling hadde gitt de røde ledelsen tidlig i 2.omgang, begge ganger med Philippe Coutinho som servitør.

- Det var utmerket spill av Coutinho. Vi har et veldig bra samarbeid, han vet hvor jeg løper og jeg vet hvilken type pasninger han ønsker å spille. Det gjør min jobb lettere.

- Med en gang jeg så han gikk innover, visste jeg at ballen ville komme og det var kun snakk om å få den under kontroll og treffe mellom stengene. Det var en herlig følelse.

- Han har gjort det ekstremt bra, fortsetter Sturridge om en annen kollega i angrepet, Raheem Sterling. Han arbeider hardt og jeg er stolt av ham som en «eldre bror».

- Han blir bedre for hver dag og lar det ikke gå til hodet på seg. Jeg vil legge armen rundt ham når han opplever vanskelige tider, men jeg vil gi ham all den rosen han kan få og er virkelig stolt av ham.

- De gjorde det vanskelig for oss til tider, men etter hvert som kampen skred fram viste vi vår kvalitet og tok vare på våre sjanser, kommenterer Daniel om kampen mot West Ham.

- Vi viser at vi har viljestyrke. Vi har utspilt noen gode lag og vært uheldige som ikke har fått det resultatet vi fortjente. I dag viste vi at vi også kan stå opp og ta en fight.

- Vi holdt buret rent og Simon (Mignolet) spilte utmerket i mål, hvor han tok ansvar på innlegg inn i feltet. De er veldig gode på faste situasjoner og det var flott å se at Simon viste slikt lederskap.

- Jeg har mye å takke Bolton for og hva de har gjort for meg og min karriere, sier Daniel Sturridge om neste motstander Bolton, hvor han har spilt på utlån. – De vil alltid ha en plass i mitt hjerte, men jeg vil reise dit for å score mål og hjelpe mitt lag til å vinne.

- Vi ser virkelig fram til det. Det vil bli en stor kamp på onsdag og vi ønsker å avansere i cupen.