– Det var en korrekt avgjørelse

Det tok ikke engang ett minutt før Steven Gerrard ble sendt i dusjen etter at han ble byttet inn til andre omgang mot Manchester United. Kapteinen beklager overfor medspillerne og fansen.

– Jeg må bare akseptere det. Det var en korrekt avgjørelse. Jeg har det fulle ansvaret for resultatet, sier 34-åringen skuffet i et intervju vist på Sky Sports etter at hjemmelaget tapte 1–2 for rivalene på Anfield i ettermiddag.

Kampreferat: Liverpool – Manchester United

Kapteinen ble byttet inn for Adam Lallana i pausen, og etter drøyt 40 sekunder på banen måtte han snu og gå i garderoben igjen. Dommer Martin Atkinson var aldri i tvil da han dro opp det røde kortet, og det betyr karantene i kampene fremover for Gerrard.

– Jeg har vært med på dette lenge nok til å vite hva som skjer når man gjør det. Med tanke på tidspunktet i kampen, med 45 minutter igjen å spille, hadde vi en strålende mulighet til å komme tilbake, så jeg tar det fulle ansvaret dagens resultat.

– Det er ikke noe mer å si om det, egentlig. Jeg har bare kommet hit for å be om unnskyldning til dem i garderoben og supporterne, legger han til.

I neste runde, etter landslagspause, står Arsenal på motsatt banehalvdel i London, før omkampen i FA-cupsemifinalen mot Blackburn går av stabelen. Deretter venter Newcastle på Anfield. Gerrard må stå over alle tre.


RØDT: Denne stemplingen sørget for at Liverpool måtte avslutte kampen med ti mann. (Video: TV 2)