– Dette er en psykologisk test for oss

Adam Lallana (27) er glad for muligheten til å møte Stoke allerede i første serierunde.

Elleve uker etter Liverpools styggeste Premier League-nederlag noensinne har laget sjansen til å få revansj mot samme lag på samme bane. I likhet med manageren er Lallana fornøyd med det.

Les også: – Vi taper ikke sånn en gang til

– Da terminlisten ble sluppet, tenkte jeg «typisk!» … Men seriøst sett er det en god kamp for oss å starte med. Vi husker godt hva som skjedde sist, og vi ønsker å rette på inntrykket. Dette er en god mulighet for oss til å gjøre det, sier han, ifølge Liverpool Echo.

– En pinlig dag for klubben

Lallana spilte hele marerittkampen mot Stoke i mai. Da lå Liverpool under med fem mål til pause, og 27-åringen brant en sjanse til å redusere alene med keeper i andre omgang. Nå mener han spillerne må vise at de har den riktige mentaliteten på plass.

– Dette er en stor test for oss psykologisk sett etter resultatet i sesongavslutningen. Det var noe som hang igjen gjennom sommeren. Ingen liker å tape, og spesielt ikke 1–6. Det var en pinlig dag for klubben. Vi er et lag som ikke bør tape på den måten.

– Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Men slike ting skjer i fotballen. Man kan se tilbake på da City slo United 6–1 eller hva det var. Merkelige ting kan skje. Det er sånne ting man ikke ønsker å være involvert i, men gjort er gjort, og nå ser vi fremover.

Saken fortsetter under.

De røde har unnagjort seks treningskamper siden sjokkresultatet for 77 dager siden. Lallana, som nettet i både Thailand og Australia, ser positivt på sesongen etter de mange nyervervelsene denne sesongen.

Satser mot topp fire

–Vi har hatt en god oppkjøring, og vi gleder oss til den første kampen. Vi har styrket stallen, men det er ingen garantier for at man vinner de seks–sju første rundene. Man må bare ta kamp for kamp, forteller landslagsspilleren.

– Alle lag er nødt til å starte bra, spesielt når man er Liverpool Football Club. Vi har alltid store forventninger. Vi ønsker å være blant de fire beste ved sesongslutt. Selvsagt vil det være stort press på gutta, nysigneringene og manageren. Men det er bare en del av pakken ved å spille fotball i dag.

Les også: Henderson tror på Lallana-suksess

– Det positive er at vi har en herlig stall med mange alternativer. Store Christian (Benteke) har sett god ut på trening. Han har kanskje ikke spilt så mye som ønsket i pre-season, men formen hans blir bedre hver dag. Manageren har mange valg: Firmino, Danny Ings, Origi … Det ser lovende ut.