– Dette er favorittkampen

Før lokaloppgjøret på Goodison Park i morgen advarer Daniel Sturridge hjemmelaget om at han er klar til å spille fra start. Spissen sier hele byen føles annerledes på grunn av kampen.

– Jeg ser frem til den. Om jeg kommer til å spille eller ei, er opp til manageren. Men jeg er uansett klar til å starte. Jeg er klar for det manageren ønsker å gjøre. Så jeg er klar, forteller Sturridge til tidligere røde Michael Owen i BT Sport.

Den engelske landslagsangriperen har funnet veien til målet mot Everton seks ganger tidligere. Tre av dem har kommet i løpet av tre derbyer i Liverpool-drakta. Nå håper han på å skinne i det som kan bli hans første kamp fra start på omtrent et halvt år.

Les også: Rodgers åpner for Sturridge fra start

– Først og fremst gleder jeg meg. Det er favorittkampen min. Jeg elsker dette her. Jeg elsker denne kampen. Følelsen, energien og alt annet i byen er helt annerledes når man spiller den kampen, sier 25-åringen.

– Men det er manageren som skal avgjøre hvem som spiller. Jeg har hatt ei uke med trening i tillegg til de to kampene som jeg har kommet inn og spilt en rolle i, og jeg ser frem til å komme tilbake i det, spille 90 minutter og prestere så godt jeg kan.