– Drømmen gikk i oppfyllelse

Connor Randalls drøm gikk i går i oppfyllelse, men høyrebacken er sulten på mer.

– Jeg nøt det virkelig. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse for meg. Det å få sjansen til å spille foran et fullsatt Anfield er noe jeg har ønsket siden jeg var en liten gutt, sier debutanten til Liverpool Echo.

 

– Dette er det jeg har jobbet mot helt siden jeg startet på akademiet som seksåring. Helt siden den førte dagen har målet vært å spille for førstelaget. Jeg er veldig glad og takknemlig for å få den muligheten i kveld. Jeg er vokst opp i Melling, som er 10 minutter unna akademiet. Hele familien min er røde. Jeg tror kanskje min mor var blå da hun var ung, men det forandret seg da jeg gikk til Liverpool, sier han videre.

LES OGSÅ: Debutanten fikk en sekser på spillerbørsen

 

– Nå som jeg har fått den første kampen må jeg jobbe hardt videre for å få spille igjen. Jeg fikk vite på tirsdag ettermiddag at jeg skulle spille, da vi jobbet med formasjonen. Detter det ventet jeg bare på kampen. Det var en lang dag, for jeg kunne knapt vente på å komme i gang.

 

(Saken fortsetter under bildet.)

 

Connor Randalls førstelagserfaring før debuten var ett minutt for Shrewsbury Town i League Two, da han kom inn for Jermaine Grandisson i en 2-0 seier over AFC Wimbledon. Det ble hans eneste minutter på banen i utlånet.

 

– Det var litt nerver i starten, men det var mest spenning egentlig. Da jeg kom inn i det var det som alle andre kamper, men det var fint å spille med publikum bak deg slik. Familien og vennene mine var her, så jeg måtte fikse mange billetter i kveld. Det var flott å ha dem her, siden de har støttet meg hele veien. Det var et fantastisk øyeblikk for både dem og meg, og det var fint å kunne dele det med dem, men det viktigste var at vi vant kampen og er videre til neste runde.

 

20-åringen fikk sjansen på høyreback i går, men var i utgangspunktet angriper skriver Simon Hughes i The Independent:

 

«Det var ikke før han nærmet seg 16-årsdagen at juniortrener Rodolfo Borrell bestemte at han skulle omskoleres fra målfarlig sentral midtbanespiller til høyreback på grunn av sin fysikk med kraft og fart passet bedre der. Borrell hadde også merket seg at tenåringen hadde en tendens til å slå pasninger rett frem, noe som betydde at lagkamerater med rom ikke alltid ble funnet. Brannagan og Randall trente så bra på Melwood de siste ukene at Liverpool-manager Jürgen Klopp følte han visste hvem han kunne gå til når han hadde tynn stall». 

 

(Saken fortsetter under bildet.)

 

Jürgen Klopp var borte og klemte Randall etter debuten. Unggutten hadde vært på benken i de tre første kampene under den nye manageren.

 

– Manageren har gitt meg mye selvtillit. Før kampen fortalte han meg at jeg fortjente sjansen, og at jeg måtte gå ut der og nyte det. Jeg måtte ikke tenke for mye over det og hva jeg skulle gjøre. Han sa han var veldig fornøyd med prestasjonen min. Siden Jürgen kom har jeg vært på Melwood hver dag. Jeg har bare prøvd å jobbe hardt og hørt etter på hva jeg har blitt bedt om å gjøre, sier han videre til Echo.

 

– Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å bare trene her, og nå få min debut. Jeg ønsker å komme meg tilbake på trening, og prøve å imponere ham.

 

Også Cameron Brannagan debuterte i gårsdagens kamp. Randall synes det var fint å dele øyeblikket med lagkameraten fra U21-laget.

 

– Av alle U21-spillerne har trolig jeg og Cameron vært lengst på akademiet. Vi startet sammen, og det å få vår første start på Anfield var en stor erfaring som vi kunne dele sammen. Vi er gode kamerater, og det var en stor kveld for oss begge. Manageren har vist han har tro på de unge spillerne, og det gir deg selvtillit. Alle er veldig takknemlig for mulighetene han har gitt oss så langt, og forhåpentligvis kan vi fortsette å imponere ham.