– Egen innsats kommer alltid i andre rekke

Simon Mignolet med nok en kjemperedning som holdt Liverpool inne i kampen, men han vil ikke snakke om egen innsats.

Belgieren hadde en kanonredning mot Tottenham, som ble kåret til rundens beste i Premier League, og hadde nok en kjemperedning på Carlos Eduardos skudd etter 33 minutter mot Ruben Kazan.

– Vi spilte en god kamp, og skapte mange sjanser. Men dessverre ble det bare ett mål. Mot alle lag i Europa League kan man få mål imot på kontringer, og vi kunne fått ett til imot, sa Simon Mignolet til LFCTV etter kampen.

På det tidspunktet ledet russerne 1-0, og en ny scoring ville gjort oppgaven langt vanskeligere for Jürgen Klopps menn. Etter kampen fikk Mignolet derfor naturlig nok spørsmål om sin egen innsats i de siste to kampene.

– Det er ikke så viktig. Man ønsker å vinne når man spiller hjemme. Egen innsats kommer alltid i andre rekke, sier Mignolet til LFCTV.

– Noen ganger er det enda hardere å spille mot ti menn, når de trekker seg tilbake. I andre omgang skapte vi mye, men vi klarte ikke å skape den ene sjansen som kunne gitt ett nytt mål, sier han.

– Vi har alt dette i våre hender

I andre enden av banen var det blant annet Divock Origi, som skulle få ballen i nettet bak Ryzhikov.

– Vi er skuffet over at vi ikke vant. Men vi gjorde vårt beste, og vi så forbedringer fra Tottenham-kampen, mener Origi i intervju med LFCTV.

Han mener det ble vanskelig å bryte igjennom da Rubin Kazan fikk en spiller utvist, og la seg bakpå.

– Man må finne plass, og det varlite plass her. Det vi kan lære av dette er å være mer tålmodig, og la ballen rulle mer tror jeg, sier han.

Til tross for bare tre poeng på tre kamper i Europa League, har Liverpool fortsatt andreplassen i gruppe B.  

– Vi har alt dette i våre hender. Så vi må bare gå videre fra dette. Det blir viktig å vinne de tre siste kampene, sier Origi.

20-åringen har fått mye spilletid i de første kampene under Klopp, og er glad for tyskerens inntreden.

– Jeg har lært mye på kort tid. Og mentalt forsøker han å booste oss alle. Han har mye positiv energi. For meg er det godt å vite at folk tror på meg, sier Origi.  

LES OGSÅ: Joe Allen ble byttet ut på grunn av gult kort