- En av de virkelig store

Klubbledelsen sier de er takknemlige for å ha opplevd Steven Gerrard i aksjon, og de krysser fingrene for at han kommer tilbake til Liverpool Fotball Club i fremtiden.

­– Denne nyheten vekker mange sterke følelser for alle oss som er tilknyttet klubben. Det er trist at en så stor spiller og person skal reise og ikke spille for Liverpool etter denne sesongen, sier eier John W. Henry og forman Tom Werner i en pressemelding.

– Men det er også en følelse av feiring og takknemlighet for at vi har vært privilegerte nok til å se og jobbe sammen med en av de virkelig store, ikke bare i denne klubben, men i fotballen generelt.

– Vi kommer alle til å ha våre egne minner av storslåtte Steven Gerrard-øyeblikk; det er altfor mange av dem til å liste dem opp. Det han har bidratt med til klubben, er nesten umulig å måle. Selv om Liverpool har en så lang liste med legender, vil navnet til Steven Gerrard alltid være i toppen.

Les også: Her er våre beste Steven Gerrard-minner

– En annen følelse som dukker opp i dag er respekt; en respekt som ikke bare gjelder prestasjonene hans, men også beslutningen han og familien hans har kommet frem til.

Eierne håper også at kapteinen, som i dag har spilt hele 695 kamper for de helrøde,  ønsker å returnere til Liverpool i fremtiden, etter endt karriere: – Steven vil alltid spille en rolle for denne klubben.

– Jeg håper vi alle respekterer at Steven og familien hans ønsker å gjøre noe nytt og annerledes i de siste årene av spillerkarrieren hans. Vi ønsker ham alt vel i forsøket, og vi ser frem til å ønske ham velkommen tilbake på Anfield i fremtiden, når tiden er inne.