- En fantastisk avslutning

Visekaptein Jordan Henderson hyller Rickie Lambert for avslutningen som resulterte i Liverpools andre mål mot Aston Villa.

- Det var en fantastisk avslutning. Rickie har gode avslutter-egenskaper, og han kom inn og jobbet veldig bra for oss. Han holdt på ballen og viste sine kvaliteter ved scoringen, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Du kunne se hvor viktig scoringen var for Rickie på feiringen hans. For laget var det svært viktig å ta de tre poengene. Det er vi veldig, veldig godt fornøyd med.

- Jeg synes vi kontrollerte kampen godt i første omgang, og hadde flere sjanser til å gå opp i 2-0. Vi visste de ville forsøke å slå tilbake etter pause og gjøre det mer vanskelig for oss. De slo ballen inn i feltet vårt tidlig, men jeg synes vi håndterte det veldig bra.

- Jeg synes den bakre treeren, og også målvakten, var fantastiske, og håndterte de lange oppspillene og dødballene godt. Som lag var vi solide. Heldigvis fikk vi den andre scoringen, takket være en god avslutning av Rickie.

Henderson kunne selv bokføre en målgivende pasning da han slo innlegget som Fabio Borini satte i mål til 1-0.

- Lazar Markovic og Philippe Coutinho gjorde noen gode ting nede i hjørnet, og jeg løp bare fremover og fikk en flott pasning fra Lazar. Så la jeg bare ballen inn i feltet, og Fabio fikk god kontakt med den og det var en flott avslutning.

- Det var en god scoring. Jeg syntes vi dominerte gjennom hele første omgang, og ønsket virkelig mål nummer to. Men den andre scoringen kom ikke. Vi sto på videre, kjempet og fikk seieren til slutt.

- Det var en vanskelig periode i andre omgang, men vi visste det ville skje. Villa er et godt lag. Jeg synes Simon Mignolet var strålende gjennom hele kampen. Han håndterte innleggene som kom inn i feltet, og var veldig dominerende.

- Simon er en fin fyr, og en god proff som jobber veldig hardt. Jeg synes han håndterte alt på en strålende måte. Det gjorde han også forrige helg. Han spilte en svært god kamp da, og gjorde det igjen nå. Det var bra for laget, og også for ham personlig.